4 civilizaţii ascunse care ar fi trăit pe Pământ înaintea oamenilor – conform unui om de ştiinţă pasionat


Imagine: pagina de Facebook Ancient Civilizations Official + prelucrare proprie

Ernst R. Muldashev este un chirurg renumit și una dintre cele mai importante personalități care crede în existența civilizațiilor antice ce au trăit pe Pământ înainte de rasa umană. Muldashev consideră că unele dintre aceste civilizații mai vechi care au existat pe planeta noastră au fost chiar mai avansate decât rasa umană. Aceste declarații sunt susținute de multitudinea de legende care vorbesc despre aceste civilizații antice, dar și de cele mai recente descoperiri arheologice.

1) Asuras – Potrivit lui Muldashev, aceştia reprezintă prima civilizație care a condus această planetă, în urmă cu aproximativ 10 milioane de ani. Erau niște ființe extrem de înalte, având aproximativ 50 de metri înălţime (deci, erau cu adevărat colosali), iar durata lor de viață ar fi fost imensă, de aproximativ 10 mii de ani. Asuras erau atât de avansaţi, încât puteau comunica folosind telepatia. Ei ar fi venit pe Pământ cu ajutorul navelor spațiale, de pe planeta Phaethon.

2) Atlanții au fost a doua rasă care au trăit pe Pământ. Ei au evoluat din rasa Asuras. Atlanții aveau o înălțime mult mai mică și nu aveau deloc schelet. Un plus al acestei rase îl reprezenta cel de-al treilea ochi, care era situat între sprâncene.

3) Lemurienii ar fi adevărații constructori ai Sfinxului din Egipt. Aceste ființe au apărut după dispariția atlanţilor și erau foarte asemănători cu rasa umană. Aveau un schelet complet și puteau fi diferențiaţi în funcție de s*x. Provenind din atlanţi, lemurienii aveau şi ei un al treilea ochi. Înălțimea lor era de circa 8 metri și puteau trăi în medie 1.000 de ani. Muldashev este de părere că lemurienii au construit și complexul de la Stonehenge.

4) Arienii – este rasa antică cea mai asemănătoare cu cea umană. Înălțimea acestor ființe era de aproximativ 3 metri. Tot ce se știe despre ei este că au părăsit Pământul în grabă după un dezastru nuclear care s-a întâmplat în urmă cu aproximativ 25.000 de ani. Arienii ar fi fost strămoșii noștri direcți. Aveau un schelet complet, dar nu aveau cel de-al treilea ochi. Au mai trăit pe Pământ până acum 12.000 de ani.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO