Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Două corpuri „extraterestre”, având mâini cu 3 degete şi ADN necunoscut, vechi de 1.000 de ani, au fost prezentate în faţa Congresului Mexicului pe 12 septembrie 2023


Pe 12 septembrie 2023, în capitala Mexicului (Mexico City / Ciudad de Mexico) a avut loc o întrunire despre obiectele zburătoare neidentificate (OZN-uri), la care a participat, printre altele, congresmanul mexican Sergio Gutierrez, directorul executiv al Americans for Safe Aerospace, Ryan Graves, jurnalistul și cercetătorul OZN Jaime Maussan, precum și experții mexicani și internaționali.

Cercetătorul ufolog Jaime Maussan a profitat de moment, prezentând asistenţei cadavrele a două presupuse corpuri „neumane” (poate extraterestre). Aceste cadavre au fost recuperate din Cusco (Peru), nefăcând parte din evoluția noastră terestră, 30% din compoziția lor genetică fiind încă necunoscută, potrivit presei mexicane. Datarea cu carbon de către Universitatea Națională Autonomă din Mexic (UNAM) a constatat că aceste cadavre, care au mâini cu trei degete şi sunt fără dinți, au mai mult de 1.000 de ani vechime.

Maussan a declarat că „aceste specimene nu fac parte din evoluția noastră terestră (…) Dacă sunt extratereștri sau nu, nu știm, dar erau inteligenți și trăiau alături de noi. Ar trebui să se rescrie istoria (…) Nu suntem singuri în acest vast Univers, ar trebui să îmbrățișăm această realitate”.

Corpurile mumificate au fost prezentate fotojurnaliştilor şi deputaţilor din Congresul Mexican. Ele aveau o formă aproximativ umanoidă. Însă, aveau un gât retractabil și un craniu lung, prezentând caracteristici tipice păsărilor. Radiografiile cu raze X ale specimenelor au dezvăluit faptul că una dintre ființele misterioase aveau „ouă” cu embrioni în interiorul lor. De asemenea, se pare că aceste corpuri neumane aveau implanturi de metale – cadmiu și osmiu. Osmiul este unul dintre cele mai rare elemente din scoarța terestră, fiind considerat cel mai rar metal prețios.

Avi Loeb, directorul Departamentului de Astronomie de la Harvard, a apărut şi el la întrunire de la distanţă (prin video) și a cerut guvernului mexican să permită oamenilor de știință internaționali să cerceteze specimenele.

Mai jos, puteţi observa mai multe fotografii cu presupusele creaturi neumane:


2 comentarii la „Două corpuri „extraterestre”, având mâini cu 3 degete şi ADN necunoscut, vechi de 1.000 de ani, au fost prezentate în faţa Congresului Mexicului pe 12 septembrie 2023”

Lasă un comentariu