Conform profeției „războinicilor curcubeului” (a triburilor native din America), un viitor splendid îi așteaptă pe ființele umane


Imagine generata de Microsoft AI

În diferite scrieri sacre și cărți antice din multe culturi, este posibil să găsiți profeții apocaliptice. În cea mai mare parte, ele descriu modul în care lumea de astăzi, așa cum o știm, va înceta să mai existe. Un dezastru natural, un cataclism nuclear, invazii de ființe din alte lumi – şi lista poate continua.

Pentru amerindieni însă, există aşa-zisa „profeție a războinicilor curcubeului”, care oferă o viziune diferită asupra lumii viitoare. Pentru majoritatea popoarelor native americane, curcubeul are o semnificație profundă și este legat de misterele divine, de viață și de viitor. Mai precis, este o garanție că, într-un viitor nu prea îndepărtat, toate rasele de pe Pământ vor fi din nou unite. „Marele Spirit” va fi responsabil cu restaurarea tuturor lucrurilor, folosindu-se de „războinicii curcubeului”. Astfel, din punctul de vedere al nativilor americani, viitorul umanității nu este marcat de moarte și distrugere. Dimpotrivă, „războinicii curcubeului” își propun să lupte împotriva relelor și viciilor care afectează Pământul astăzi. Treptat, ei vor aduce omenirea într-o stare de ordine și armonie, nu numai între noi, dar şi în armonie cu întreaga natură. Omenirea va fi din nou unită după „Marea Trezire”.

Amerindienii Hopi, Cree și Sioux vorbesc în poveștile lor despre „războinicii curcubeului” – entități puternice care vor locui pe planeta noastră în viitor. Ei vor ajunge pe Pământ în momentul „Marii Treziri”, când toate misterele vor fi dezvăluite și îndoielile vor fi risipite. Armonia va domni din nou și toți locuitorii planetei vor deveni una cu „Marele Spirit”.

Când ar avea loc acest eveniment conform profețiilor nativilor americani? „Marea Trezire” ar avea loc într-un moment în care Pământul ar fi devastat și animalele vor muri, apele se vor înnegri și copacii ar înceta să mai existe. Atunci, un nou trib de oameni va veni pe Pământ, de mai multe culori, clase și credinţe. Împreună, cu acțiunile și faptele lor, vor face Pământul din nou verde, curat și lipsit de rele. Acest trib ceresc va fi cunoscut sub numele de „războinicii curcubeului”, iar prezența lor va fi cheia pentru salvarea planetei noastre.

Gardienii legendelor, poveștilor, miturilor și ritualurilor culturale își vor aduce cu ei toate cunoștințele. Fiecare dintre obiceiurile străvechi va fi necesar pentru a restabili sănătatea umanității și a planetei. Toți războinicii ai tuturor triburilor vor forma o nouă lume a justiției, păcii şi libertății. Ca parte a încercării lor de a readuce Pământul și umanitatea la starea lor divină, „războinicii curcubeului” îi vor învăța pe oameni noi standarde de viață. Vor fi principii de urmat pentru a promova armonia între oamenii din cele patru colțuri ale planetei.

Fiecare popor își va alege liderii, nu după ceea ce spun sau poziția socială, ci după dimensiunea acțiunilor lor pentru umanitate. O societate cu adevărat reînnoită, lipsită de temeri și îndoieli. Conform profeției „războinicilor curcubeului”, un viitor splendid îi așteaptă pe ființele umane.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO