Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Dumitru Prunariu, singurul român ajuns în spaţiul cosmic, crede că există viaţă extraterestră! Ştie el mai multe decât poate declara?


Dumitru Prunariu şi-a dobândit renumele încă din timpurile regimului comunist pentru că a fost primul român care a ajuns în spaţiul cosmic. El a participat la misiunea Soiuz 40 din cadrul programului spațial „Intercosmos” și a petrecut în spațiu 7 zile, 20 de ore și 42 de minute, între 14 mai şi 22 mai 1981. A fost pe rând ofițer inginer în cadrul Comandamenului Aviației Militare, șef al Aviației civile române, președinte al Agenției Spațiale Române, președinte al Comitetului ONU pentru Explorarea Pașnică a Spațiului Extra-atmosferic (UN COPUOS), președinte al Asociației Exploratorilor Spațiului Cosmic (ASE), vice-președinte al Comitetului de Relații Internationale al Agenției Spatiale Europene (ESA).

Într-un interviu recent acordat cotidianului „Evenimentul Zilei”, Prunariu a fost întrebat dacă există viaţă extraterestră în spaţiul cosmic. Iată răspunsul omului de ştiinţă român:

„Am crezut întotdeauna că viaţă există şi în alte părţi ale Universului. Ar fi absurd să ne gândim că noi suntem buricul Universului. Viaţa s-a dezvoltat acolo unde a găsit condiţii favorabile, iar la un moment dat, în istoria de miliarde de ani, le-a găsit pe Pământ. Dacă privim la scara vieţii noastre, a generaţiilor noastre, lucrurile sunt văzute mult prea îngust. Trebuie să privim la o scară universală, mult mai largă, la o scară de miliarde ani. Şi atunci vom înţelege că viaţa se dezvoltă, creşte, decade, poate să dispară, poate să reapară…”

Prin funcţiile deţinute, eu cred că Dumitru Prunariu ştie mai multe decât poate să declare public. Poate că el cunoaşte faptul că suntem deja vizitaţi de fiinţe inteligente din acest Univers, care au luat contact secret cu noi, oamenii, mai precis cu oficialităţile de rang înalt.