Priviţi următorul spectru ciudat de lumină: eroare de înregistrare, portal către lumea spiritelor sau o fantomă evadată din filmul „Poltergeist” de Spielberg?


Un francez e convins de faptul că a surprins pe cameră un spirit, după ce fantoma respectivă l-ar fi trezit dintr-un coşmar. Povestea sa este următoarea: înainte de ora 6 dimineaţa, Georges Lurk a ieşit brusc din lumea viselor, cu sunetul filmului „Poltergeist” al lui Steven Spielberg, care rula pe televizorul său deschis. Trezit violent din visul său, Lurk a avut un sentiment că ceva ciudat se întâmpla cu el, aşa că a părăsit locuinţa prietenului său şi s-a dus să ia o gură de aer proaspăt. Dar apoi a observat un poltergeist care nu mai era a lui Spielberg. Iar acest lucru se poate observa pe înregistrarea postată pe YouTube.

Videoclipul îl arată pe Lurk care se află pe o stradă singuratică, lângă un stâlp de iluminat. În videoclip se aud cum mai mulţi câini lătrau în fundal, dar, ceva ciudat se întâmplă cu stâlpul de iluminat. Din becul său iese un halou de lumină cu o formă bizară, după care dispare. A fost aceasta o fantomă? Lurk crede că da, deşi alţi utilizatori de pe YouTube nu cred acest lucru.

“Mă urăsc că n-am înregistrat tot drumul înapoi către locuinţa prietenului meu. Ar fi putut fi o dovadă paranormală credibilă”, mai spune francezul.

P.S. M-am uitat şi eu la înregistrare. Prima dată am zic că o fi vorba de o picătură de umiditate pe lentilele camerei (se întâmplă când e umezeală sau plouă afară), dar nu se prelinge cum ar face-o picătură de ploaie. O fi vorba de condens? Sau…un portal către lumea spiritelor? Sau un spectru „evadat” din filmul lui Spielberg?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock