Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Internetul poate ghici viitorul! Cu Proiectul Web Bot

103

Web BotAţi auzit de proiectul Web Bot? Cică este un program de calculator care poate prezice evenimentele din viitor, cu ajutorul cuvintelor-cheie (keywords) introduse pe Internet. Iniţial, a fost creat în 1997 pentru a putea prezice preţurile la bursa de acţiuni, de către Clif High şi George Ure, care şi-au spus “călugării timpului”. Cei doi susţin că au tehnologia şi algoritmii pentru a putea prezice viitorul. Să-i credem?

Să vedem mai întâi cum funcţionează. Web Bot e o formă de “inteligenţă a mulţimii”, cu anumiţi crawleri de web, ce caută pe Internet peste 300.000 de cuvinte-cheie ce au un context emoţional, şi care la un moment dat pot crea un instantaneu. Tehnologia susţine că este capabilă să examineze inconştienţa colectivă, şi astfel este capabilă să prezică evenimentele catastrofice cu 60-90 de zile în avans.

Proiectul Web Bot pretinde că până acum a reuşit să prezică următoarele evenimente:

1) Atacurile teroriste de la 9 septembrie 2001. În iunie 2001, Web Bot a spus că în următoarele 60-90 se va întâmpla un eveniment catastrofic.
2) Dezastrul navetei Columbia. În ianuarie 2003, Web Bot a prezis că va avea loc un dezastru maritim.
3) Cutremurul din 2004 din Oceanul Indian.
4) Uraganul Katrina şi efectele sale devastatoare.

Totuşi, Web Bot a dat greş, prezicând următoarele evenimente:

1) Un cutremur masiv în Vancouver, care a fost prezis pe 12 decembrie 2008.
2) Căderea completă a dolarului la începutul lui 2009.
3) Tot în 2009, va avea loc bombardarea Iranului de către Israel.

Toate aceste evenimente nu s-au întâmplat totuşi. Aşa că de ce am mai crede următoarele evenimente: un atac terorist major pe 8 iulie 2010, începutul celui de-al treilea război mondial în noiembrie 2010, sau o catastrofă majoră în anul 2012 (bineînţeles!)

O singură observaţie am de făcut: nu pretindea Web Bot că poate prezice viitorul cu până la 90 de zile înainte? Nu de alta, dar până în 2012, sunt cel puţin 600 de zile!

Orgoni Crystal