În mod suspect, NASA şi-a amânat testarea „farfuriei zburătoare” LDSD, care în viitor va ajunge pe Marte… cică din cauza vremii! De ce NASA ar trimite o farfurie zburătoare pe „planeta roşie”?


farfuria zburatoare NASATocmai am citit pe scienceworldreport.com ştirea conform căreia NASA ar fi amânat misiunea unei farfurii zburătoare din cauza vremii. Farfurie zburătoare!? De când îşi fabrică NASA navele spaţiale în forma specifică OZN-urilor!? Citez din ştire:

Agenția Spațială Americană a anunțat că va amâna lansarea farfuriei zburătoare în atmosfera Pământului pentru a testa tehnologii care ar putea fi folosite pentru a ateriza pe Planeta Roșie (Marte). Lansarea navetei NASA LDSD (Low Density Supersonic Decelerator, adică Deceleratorul Supersonic de Densitate Scăzută), care trebuia să aibă loc în această sâmbătă, pe 14 iunie 2014, a fost anulată din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

Autoritățile NASA vor organiza o teleconferinţă mass-media pentru a discuta implicațiile întârzierii și următorul pas pentru proiectul care este conceput pentru a investiga tehnologii de care vor beneficia viitoarele misiuni de pe Marte, inclusiv misiuni umane. Pe 14 iunie 2014 ar fi 60% şanse de ploaie la Centrul de Rachete al Marinei Americane din Kauai, Hawaii, de unde trebuia să aibă loc lansarea.

Mark Adler, manager de proiect pentru LDSD la Laboratorul Jet Propulsion al NASA, spune că „dacă farfuria noastră zburătoare va atinge obiectivele de viteză și altitudine, atunci aceasta va fi o zi mare.” Scopul principal al acestui proiect este acela de simula mediul în care vehiculele spațiale se vor întâlni în atmosfera marțiană.

P.S. Ce mi se pare mie suspect la această ştire. Mai multe lucruri:

1) Aşa cum am spus la început, cum de NASA a dat acestei navete o formă de „farfurie zburătoare”, pentru a aduce aminte de OZN-urile extratereştrilor? Acest modul va fi folosit, după câte am aflat, în misiuni de pe Marte. Această formă de farfurie zburătoare trebuie să impresioneze pe cineva?

2) Americanii au tehnologia avansată HAARP de control al vremii. Ei pot manipula astfel orice stare meteorologică… dacă ar fi vrut, ar fi făcut „senin ca lacrima” pe 14 iunie în jurul Centrului de Rachete al Marinei Americane din Kauai, Hawaii. Altceva s-a întâmplat acolo şi, bineînţeles, că ni se ascunde… Dar nimeni nu ştie!


Lasă un comentariu