Marele secret al omenirii, ascuns de francmasoni: planeta X produce dezastre periodice pe Pământ! Aşa s-a întâmplat cu Atlantida, iar totul se află ascuns în piramidele egiptene!


Atlantida si planeta XÎntr-un videoclip foarte interesant de pe YouTube şi care are sub 20 de minute durată, un cercetător amator pretinde că a descoperit marele secret al omenirii, marele secret al francmasoneriei, care se află ascuns chiar în faţa noastră: planeta X se întoarce periodic în apropierea Pământului şi produce mari dezastre pentru omenire, aşa cum s-a întâmplat, de exemplu, cu distrugerea continentului Atlantidei.

Am făcut o traducere şi o adaptare proprie al acestui videoclip:

* Dezvăluirile următoare vă vor zdruncina multe din credinţele voastre. Acest secret este atât de incredibil, încât necesită o călătorie în istoria francmasoneriei, cea de la care provine secretul.

* Tot ceea ce veţi învăţa este real şi poate fi demonstrat din punct de vedere matematic.

* Acest secret a fost descoperit de cavalerii templieri şi apoi a fost transmis francmasonilor, care au reuşit să-l protejeze.

* La origine, francmasoneria a fost o organizaţie non-religioasă, non-politică, cea mai veche şi cea mai mare din lume. A fost alianţă de oameni liberi din toate confesiunile.

* Voltaire, Victor Hugo sau Leonardo da Vinci au fost francmasoni şi ei au ştiut şi păstrat secretul. Totuşi, ei l-au transpus sub formă simbolică, astfel încât oricine are o minte deschisă şi inteligenţă să-l poată descoperi.

* Astăzi, francmasoneria nu mai e ca cea din trecut, pentru că marea majoritate a lojilor masonice au fost infiltrate de duşmani de-ai lor.

* Dumnezeul lui Moise din Biblie, Dumnezeul tuturor sfinţilor a construit piramidele. El este arhitectul acestor monumente, ca un omagiu adus tuturor oamenilor care au murit în marele dezastru, Potopul lui Noe, care a avut loc în anul 8900 î.Hr.

* Această catastrofă planetară a fost provocată de faimoasa planetă X, care, din cauza forţei sale gravitaţionale, a provocat modificarea axei de rotaţie a planetei noastre.

* Piramidele au mai avut rolul de a proteja oamenii în faţa următorului dezastru care a avut loc aproximativ 5.000 de ani mai târziu, în jurul anului 4.000 î.Hr., care pentru francmasoni este anul 0, sau „anul luminii”.

* Dumnezeu a ascuns în interiorul piramidelor obiecte extraordinare, şi asta pentru a-i ajuta pe oameni în viitor, pentru următorul potop. Iar printre aceste obiecte extraordinare se află Arca Legământului (pentru a-i ajuta pe oameni să reconstruiască societatea).

* O civilizaţie iubită de Dumnezeu, care a fost „măturată” de acest dezastru, e cunoscută sub numele de Atlantida. Aceşti oameni au trăit pe un tărâm care este astăzi cunoscut sub numele de Antarctica, care, în acele timpuri, se afla foarte aproape de continentul african.

* Fiind afectat mult de planeta X, întregul continent al Atlantidei s-a deplasat în sud, confruntându-se cu un tsunami incredibil.

* Pentru a transmite mesajul Său într-un limbaj universal, Dumnezeu a creat 5 mărimi, cunoscute sub numele de „raţia de aur”, „F”, „Phi”, 1,618, „numărul lui Dumnezeu”. Cu aceste mărimi, veţi vedea piramidele altfel.

* Piramida lui Keops simbolizează Pământul (raportul dintre raza polară şi lungimea cercului meridian al Pământului este aproximativ acelaşi cu raportul dintre înălţimea piramidei şi perimetrului acestuia, adică circa 0,159).

* Piramida lui Menkaura simbolizează Luna, perimetrul acestei piramide apropiindu-se foarte mult de circumferinţa Lunii.

* Piramida lui Kefren, ultima piramidă egipteană din cele 3 faimoase, a fost dedicată planetei X, pentru a înţelege această anomalie şi mesajul ei. Ţinând cont de dimensiunile piramidei lui Kefren, se pare că această planetă X ar avea un diametru de doar 9450 km, fiind chiar mai mică decât Luna.

* Faimoasa cameră a reginei din piramidă simbolizează continentul Atlantidei, înainte de dezastrul planetar, iar camera regelui este simbolul continentului după dezastru (Antarctica).

* Prin construcţia piramidelor, constructorii lor au indicat exact matematic unde se găseşte Atlantida, după dezastru, şi anume actual continent al Antarcticii.

* Interesant e faptul că locaţia capitalei Atlantidei, aflată acum în continentul îngheţat al Antarcticii, trece foarte aproape de Meridianul Greenwich, „meridianul 0”, care nu a fost ales întâmplător de francmasoni.

* Meridianul Greenwich se află situat la 51,28 Nord; dacă este scris invers, avem parte de următoarea coordonată: 82,15 Sud, care se află iar în Antarctica. Aşadar, meridianul Greenwich evocă în mod secret, ca şi piramidele, vechiul continent pierdut al Atlantidei.

* Iar, deasupra Observatorului Greenwich se află expusă o minge roşie, care aduce aminte de „steaua roşie”, un simbol străvechi al planetei X.

* Francmasonii ştiu că planeta X se va reîntoarce şi cunosc şi data întoarcerii ei.

P.S. Bun… Privind această teorie, am următoarele observaţii şi nelămuriri:

1) Şi eu cred că locaţia cea mai probabilă a continentului pierdut al Atlantidei este Antarctica, aşa cum am scris acest articol cuprinzător din mai 2015: Piramidele misterioase din Antarctica: dovezi ale existenţei unei civilizaţii avansate pe “continentul gheţurilor”! De ce să nu credem că Antarctica = vechea Atlantidă?

2) Nu înţeleg din teoria de mai sus de ce a construit Dumnezeu piramidele egiptene după Marele Potop care a distrus Atlantida, şi nu înainte de Potop, pentru a proteja mai bine civilizaţia pierdută a Atlantidei?

3) Mi se pare foarte mic diametrul planetei X, sub cel al Lunii, pentru că acesta să aibă vreo influenţă gravitaţională asupra Pământului. Dacă Luna are o influenţă foarte slabă asupra Pământului, cum se face că planeta X are o influenţă atât de puternică?

4) Bună observaţia cu meridianul 0 Greenwich. Nu m-am gândit la ea şi, într-adevăr, e posibil ca el să arate în mod ocult locaţia actuală a Atlantidei.

 


Lasă un comentariu