Marile corporaţii militare americane folosesc tehnologia secretă a lui Tesla privind anti-gravitaţia în cel puţin 12 aeronave!


antigravitatieMarele savant Nikola Tesla a făcut o mulţime de descoperiri în domeniu fizicii, dar acestea au fost ascunse de către autorităţi şi de către cei din Oculta Mondială, pentru ca omenirea să nu beneficieze de aceste incredibile inovaţii.

Una din aceste inovaţii care este ascunsă omenirii, dar de care se folosesc câteva mari corporaţii militare apropiate de Oculta Mondială, este tehnologia anti-gravitaţiei. Dacă ea ar fi folosită pe scară largă, ar face ca vehiculele noastre de astăzi, bazate pe benzină şi motorină, să pară învechite şi extrem de depăşite. Tehnologia anti-gravitaţiei a lui Tesla ar face zborurile aeriene sau spaţiale la fel de simple ca şi conducerea unei maşini prin oraş. Tot ceea ce trebuie să facem este să ne folosim de eter, care se găseşte în abudenţă în tot spaţiul cosmic.

Dar, aşa cum spuneam mai sus, câteva din marile corporaţii militare (ca Boeing, Lockheed Martin sau Northrop Grumman), apropiate de Oculta Mondială, se pare că folosesc deja tehnologia anti-gravitaţie a lui Tesla. Că acest lucru nu e o fantezie şi nicio iluzie, o dovedeşte articolul din anul 2002 (deci acum 14 ani) de pe site-ul spacedaily.com, în care se arată că Boeing lucrează la tehnologia anti-gravitaţie. Citez din articol: „Boeing, cel mai mare producător de avioane din lume, a recunoscut că are în lucru proiecte anti-gravitaționale, care ar putea schimba un secol de tehnologie aerospațială convențională. Ca parte al acestui efort, care este dus la capăt de Boeing Phantom Works – divizia de cercetare avansată a lui Boeing, cu sediul în Seattle – compania a încercat să solicite servicii unui om de ştiinţă rus, care susține că a dezvoltat dispozitive anti-gravitaționale în Rusia și Finlanda. Această încercare, însă, este respinsă de către oficialitățile ruse”.

Pe de altă parte, dr. Boylan, un cercetător care s-a ocupat mult timp cu acest subiect, a scris următoarele: „În momentul de faţă, cunosc existenţa a 12 aeronave care încorporează în ele tehnologia antigravitaţie. Acestea sunt: bombardierul invizibil B-2 Spirit al lui Northrop Grumman, avionul de vânătoare invizibil F-22 Raptor şi succesorul său F-35 Lightning II, Aurora, discul de luptă antigravitaţie X-33A al lui Lockheed Martin, precum şi X-22A, Nautilus al lui Boeing, TR3-A, TR3-B Triangle, discul zburător „Marele dovleac” al lui Northon, elicopterul antigravitaţie XH-75D Shark şi discul de teleportare cuantică al lui Northrop”. Despre discurile de teleportare cuantică Northtrop, cea mai avansată tehnologie americană, vă invit să recitiţi un articol scris de mine pe această temă: Discurile de teleportare cuantică Northrop, cea mai avansată tehnologie pe care o au militarii americani! Cu această tehnologie, ei pot ajunge instantaneu, oriunde pe Pământ!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO