Ce-a fotografiat omul acesta în SUA? Un pterodactyl (o specie de dinozauri dispărută acum 65 de milioane de ani) sau o aeronavă militară secretă?


Pe 19 iulie 2011, în apropiere de Gradinitz, Austria, un bărbat a fotografiat ceea ce el susține că ar fi un pterodactyl, o specie de reptile zburătoare, din clasa dinozaurilor, care se pare că a existat pe Pământ acum 65-220 de milioane de ani. Citiţi aici articolul pe care l-am scris în octombrie 2011: Un austriac pretinde că a fotografiat un pterodactyl, o specie de dinozauri dispărută de cel puţin 65 de milioane de ani. Totuşi, în articol avansam ipoteza ca să fie vorba doar de un liliac.

Ei bine, pe 3 septembrie 2018, în Ohio (SUA), la ora 16, un american a fotografiat pe cer ceva asemănător. El crede că e vorba de o creatură necunoscută şi nu de o aeronavă civilă sau militară, întrucât nu se auzea niciun zgomot.

Acum, să vedem care sunt posibilităţile:
1) O aeronavă militară, ca de exemplu Boeing X-32, însă n-au fost fabricate decât două prototipuri de asemenea avioane, la începutul anilor 2000, iar acestea se află expuse la muzeu.
2) Un zmeu, controlat radio sau o dronă.
3) O nouă aeronavă militară secretă.
4) Un pterodactyl, adică o specie care ar fi trebuit să fie dispărută încă de acum 65 de milioane de ani.

Acum, vă las pe voi să decideţi ce-ar putea fi…Dar, părerea mea e că un video ne-ar fi lămurit mult mai bine.


Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO