Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un austriac pretinde că a fotografiat un pterodactyl, o specie de dinozauri dispărută de cel puţin 65 de milioane de ani

188

blank“OK, ştiu că o să spuneţi că e un fals, şi asta nu-i nimic. Eu şi soţia mea l-am văzut; noi nu credem în “omul negru” sau în “Bigfoot”, dar această creatură asemănătoare unei păsări a zburat în jurul nostru pentru o perioadă. Era atât de frumoasă, şi, pentru un moment, am crezut că mă aflu în Jurassic Park. În apropierea lui Gradinitz, Austria, 19 iulie 2011.”

Acesta este comentariul unui utilizator care a postat pe Internet un videoclip alcătuit din 12 poze al unui aşa-zis pterodactyl! Pterodactyl-ul (dar, mai corect, pterozaurul) reprezintă o specie de reptile zburătoare, din clasa dinozaurilor, care se pare că a existat pe Pământ acum 65-220 de milioane de ani. Existenţa unei specii dispărute acum zeci de milioane de ani ar fi fost într-adevăr o ştire de mare senzaţie, dar, chiar era un pterodactyl ceea ce a fotografiat austriacul nostru? Nu, e posibil să fie vorba doar de un liliac! Am pus mai jos 2 imagini alăturate: cea a unui liliac (în stânga) şi cea a unui pterodactyl (în dreapta). Cu cine se aseamănă mai mult? Vă las pe voi să judecaţi.

blank
Liliac
blank
Pterodactyl

 

 

Orgoni Crystal