În Phoenix (SUA), în timpul unei transmisiuni TV în direct, a fost surprinsă o explozie misterioasă de care nimeni nu ştie nimic


Reporterul televiziunii FOX 10, Andrea Robinson, se afla în timpul unei transmisii în direct din Phoenix (Arizona, SUA), atunci când o explozie inexplicabilă, de culoare albă, a apărut la distanţă în spatele ei, anunţă Yahoo News. La început, angajaţii staţiei TV au crezut că explozia a fost cauzată de un transformator. Dar, când FOX 10 a contactat furnizorii de utilităţi locale, APS şi Salt River Project, aceştia au declarat că nu s-a întâmplat nicio explozie în zonă.

În timp ce sursa exploziei rămâne un mister, aceasta a venit cu câteva zile înainte de aniversarea a 15 ani a unei dintre cele mai renumite apariţii de OZN-uri din istoria recentă. Pe 13 martie 1997, un grup de sfere strălucitoare, care se deplasau într-o formaţiune în formă de V, a fost văzut pe cerul oraşului Phoenix. Acest incident a fost, de asemenea, surprins pe film, fiind dezbătut şi analizat la nesfârşit. Arizona este şi locul lui Travis Walton, cel care a pretins că ar fi fost răpit de un OZN în 1975.

Şi, în timp ce oficialii din Phoenix nu pot oferi nicio explicaţie despre explozia din film, FOX 10 cere ajutor publicului pentru a explica ceea ce s-a surprins exact pe film.


Lasă un comentariu