Posibili giganţi aflaţi pe un munte au fost filmaţi în Peru


Videoclipul din acest articol este mai vechi (din 2012) şi a fost filmat în Peru. El va părea incredibil în ochii multora… eu doar îl prezint, iar voi trageţi propriile concluzii.

În principiu, este vorba de o filmare făcută de un amator din Peru, în care apar nişte aşa-zişi giganţi care se află pe un munte. În videoclip, putem observa nişte fiinţe gigante care par mult mai înalte decât persoanele normale. Sau o fi o simplă iluzie optică ca urmare a folosirii unei camere video cu zoom?

Martorul (sau unul din martori) pare a fi foarte speriat. O fată este auzită spunând în limba spaniolă următoarele: „Mamă mi-e foarte frică! Ei sunt foarte înalţi!”, iar mama îi răspunde: „Te rog filmează nava extraterestră! Eu urmăresc nava cu binoclul!”

Filmuleţul de pe YouTube nu are nicio descriere, iar circa jumătate din comentatori cred că filmarea e una autentică. Iată, de exemplu, un comentariu: „Dacă joacă teatru, înseamnă că e ceva profesional. Din ceea ce sună, pare a fi o frică autentică. Cred că fata e familiară cu împrejurimile şi probabil că se afla acasă la mama ei”.

Voi ce credeţi?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO