Site de secrete, stiinta si metafizica

Posibili giganţi aflaţi pe un munte au fost filmaţi în Peru

1 12

Videoclipul din acest articol este mai vechi (din 2012) şi a fost filmat în Peru. El va părea incredibil în ochii multora… eu doar îl prezint, iar voi trageţi propriile concluzii.

În principiu, este vorba de o filmare făcută de un amator din Peru, în care apar nişte aşa-zişi giganţi care se află pe un munte. În videoclip, putem observa nişte fiinţe gigante care par mult mai înalte decât persoanele normale. Sau o fi o simplă iluzie optică ca urmare a folosirii unei camere video cu zoom?

Martorul (sau unul din martori) pare a fi foarte speriat. O fată este auzită spunând în limba spaniolă următoarele: “Mamă mi-e foarte frică! Ei sunt foarte înalţi!”, iar mama îi răspunde: “Te rog filmează nava extraterestră! Eu urmăresc nava cu binoclul!”

Filmuleţul de pe YouTube nu are nicio descriere, iar circa jumătate din comentatori cred că filmarea e una autentică. Iată, de exemplu, un comentariu: “Dacă joacă teatru, înseamnă că e ceva profesional. Din ceea ce sună, pare a fi o frică autentică. Cred că fata e familiară cu împrejurimile şi probabil că se afla acasă la mama ei”.

Voi ce credeţi?

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie