Nu-ţi vine a crede ochilor ce fenomen incredibil a fost observat în Texas!


De pe pagina de Facebook „Alien Misterios”  putem întâlni următoarea postare halucinantă. Citez din ea: „2022 – Odessa, Texas. Captură uimitoare a Claudiei Ivins, care ne arată un fel de navă spaţială, cu un fascicol de lumină deasupra cerului; mulți experți în cer și ufologi se uită cu siguranță la aşa ceva. Nu pot spune că am mai văzut așa ceva…”

Într-adevăr, în seria de 3 fotografii (de fapt, 2 fotografii, din care una a fost prelucrată), se poate observa ceea ce pare a fi o navă spaţială „plată”, de culoare galbenă (nu i se poate vedea forma 3D, poate din cauza unghiului din care au fost luate fotografiile). Din acest obiect ciudat, pare că iese un fascicul gros de lumină de culoare verde.

Oare ce-ar putea fi? Încă o serie de „Photoshop-uri” (adică, cineva iar a dorit să facă o farsă) sau chiar sunt fotografii autentice? Dacă sunt autentice, este vorba de o tehnologie militară secretă de origine pământeană sau e vorba de o „invazie” extraterestră sau interdimensională? Nu ştiu care e răspunsul, aşa că vă las pe voi să alegeţi…


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO