Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Cimitirul diavolului din Kansas

331

cimitir5La 40 de mile de Kansas, pe un drum de ţară, se afla un cimitir unde Satana se simte ca acasă.

Dacă ai întreba unde este casa Diavolului, majoritatea ar răspunde că este undeva prin Iad. Dar locuitorii din Kansas sunt de altă părere. În estul oraşului Kansas se afla un sat liniştit, denumit Stull. Numele a fost dat după Silvester Stull, născut în 1862. “Buba neagră” a satului este cimitirul Stull. La prima vedere, cimitirul pare normal, dar nu şi dacă îl vizitezi. Un şerif local patrulează tot timpul în jurul cimitirului, pancarde care avertizează sunt puse de jur-împrejurul cimitirului, iar dacă eşti prins în cimitir eşti arestat imediat.

O mărturie recentă a fost depusă în “Time”, în care papa Ioan Paul al II-lea, a declarat că a comandat un avion care să ocolească cimitirul. Nu pentru că s-ar teme de şerif ci pentru că nu vrea să zboare deasupra “unui pământ blestemat”. Şi în plus, prefixul satului este chiar 666. Iar drumul care trece prin satul Stull s-a numit până în anul 1905 “Drumul Diavolului”.

Cimitirul a fost citat prin diverse ghiduri şi cărţi oculte şi este unul dintre puţinele locuri de pe Pământ, unde Satana se manifestă după bunul plac. Sunt zvonuri că în fiecare an de Halloween, unul dintre cele şapte drumuri spre Iad se deschid şi Satana însuşi intra în lumea noastră. Se spune că vine la cimitir pentru că acolo este îngropat fiul său. Alte zvonuri vorbesc despre un vârcolac care vizitează cimitirul şi face pact cu Diavolul. Oameni oculţi fac diverse ritualuri satanice, vrăjitoarele stau cocoţate în pini şi trepte care se afla în fata bisericii coboară spre “nicăieri”. Toate aceste lucruri se întâmplă în satul Stull. Vrăjitoarele din pini au fost “vânate” de nenumărate ori de localnici. Altele vin odată cu echinocţiul de primăvară ca să plătească tribut acestui copac, pe care îl considera sacru. Oficialităţile au tăiat pinul, cu o zi înainte de Halloween, în 1998. Dar chiar şi în timpul tăierii, copacul părea mai viu ca niciodată.

Într-o noapte de Halloween, în anul 1999, reporterii de la Lawrence Journal Worl au fost martorii unei scene ciudate petrecută în cimitir. Şeriful patrulă, dar nu a cerut jurnaliştilor să plece, cum făcea altă dată. Aproape de miezul nopţii, înainte de deschiderea “drumurilor” care îl lasa pe Diavol să vină printre noi, un reprezentant al cimitirului a apărut şi a cerut oamenilor să plece de pe acea proprietate. Motivul a fost acela că proprietarul cimitirului se teme că dacă fenomenul va fi mediatizat, o mulţime de fanatici vor vandaliza locul. Însă reporterii sunt de părere că dacă proprietarul le-ar permite să facă un reportaj despre lucrurile ciudate care se întâmplă în cimitir, cu siguranţă alţi curioşi nu s-ar mai arăta pe acolo.

Orgoni Crystal