Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Fantoma preşedintelui american Ronald Reagan

92

ronald reaganDupă moartea lui Ronald Reagan, fost actor şi preşedinte al SUA, stafia sa a fost văzută deseori la fermă ce i-a aparţinut, în apropiere de oraşul Santa Barbara.

“Rancho del Cielo” era considerată de Reagan cel mai frumos loc din lume. Proprietatea, amenajată în stilul unei hacienda sud-americane, se învecina cu “Neverland-ul” lui Michael Jackson. Ferma, păstrată în aceleaşi condiţii ca şi în vremea când fostul preşedinte trăia, dă impresia că el s-ar putea întoarce în orice moment. Chiar şi borcanul cu miere se afla încă pe masă, pe jumătate plin. Mulţi vizitatori pretind că au văzut deseori, în apropierea fermei, silueta unui bărbat purtând o pălărie de cowboy, călare pe un cal. Întrebaţi despre identitatea misteriosului călăreţ, membrii personalului fermei au răspuns că nimeni nu corespunde descrierii făcute.

În unele dimineţi, uşa casei este deschisă. Se spune că atunci Biblia îmbrăcată în piele, dăruită lui Reagan de capelanul Frăţiei Atleţilor Creştini, se afla lângă patul fostului preşedinte, deschisă la capitolul 6 al “Revelaţiilor”. Specialiştii în domeniul paranormalului cred că “semnul” este un “mesaj” trimis din “lumea de dincolo”. Pentru Ronald, principală formă de relaxare era muncă în aer liber: cositul şi aranjarea fanului în căpiţe, curăţirea grajdurilor, tăierea tufişurilor şi sculptură în lemn. După moartea sa, administratorul proprietăţii a auzit, în unele seri, zgomotul unui topor spărgând lemne. Dimineaţa, el găsea buşteni tăiaţi conştiincios şi aranjaţi în stive, deşi cele două şeminee nu mai sunt folosite de multă vreme.

Născut în 1911, Ronald Reagan a susţinut, în 1937, o audiţie ce i-a deschis drumul spre Hollywood, ulterior jucând în 53 de filme. În anul 1980, Reagan a fost ales, prima dată, preşedinte, iar în 1984 a obţinut al doilea mandat. El a decedat la 5 iunie 2004.

Orgoni Crystal