„Monstrul din Londra”, bărbatul care înţepa în fund femeile frumoase


Aţi auzit vreodată de „Monstrul din Londra”? Acesta era numele unui presupus atacator de femei în Londra anilor 1788-1790. „Monstrul” acesta avea o particularitate: le înţepa pe femei în fund cu un obiect ascuţit! Asta deşi au mai existat rapoarte conform cărora presupusul atacator îi ademenea pe femei să miroase un buchet fals cu flori, şi apoi le înţepa în faţă cu un obiect ascuţit ascuns în flori.

În toate cazurile de atac asupra femeilor, atacatorul a reuşit să scape. Unele femei au fost găsite cu hainele tăiate, iar altele aveau anumite răni pe suprafaţa corpului. În doi ani, numărul victimelor se pare că a ajuns la mai mult de 50.

Presa vremii a început să dea atacatorului un nume: „Monstrul”. Totuşi, descrierile atacatorului variau foarte mult. Atunci când oamenii şi-au dat seama că „Monstrul” ataca în special femei frumoase, unele femei urâţele au început să pretindă că şi ele ar fi fost atacate (falsificându-şi rănile), doar ca să câştige atenţie şi simpatie.

Londonezii au început să fie furioşi pe Poliţia locală care nu reuşea să prindă presupusul atacator. Filantropul John Angerstein a oferit o recompensă de 100 de lire sterline (o sumă imensă în acele vremuri) pentru prinderea „Monstrului”. Voluntari au început să patruleze străzile oraşului, iar unele doamne au început să poarte sub fustele lor diverse obiecte metalice, pentru a nu mai fi înţepate.

Presupusul atacator al doamnelor londoneze (pe nume Rhynwick Williams) a fost prins şi judecat şi, deşi a avut o serie de alibiuri şi mărturii că nu a avut nimic de-a face cu „Monstrul”, totuşi a fost condamnat pe nedrept la 6 ani de închisoare. Opinia publică avea nevoie de un ţap ispăşitor…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock