Iată un OZN incredibil, extrem de strălucitor, ce seamănă cu două becuri lungi şi fluorescente


Câţiva martori oculari din diferite zone ale statului Kentucky (SUA) au raportat faptul că, acum 2 săptămâni, au observat pe cer nişte OZN-uri cilindrice şi stranii, timp de două ore. Un astronom amator, folosindu-se de echipamentul său mai profesionist, a reuşit să facă nişte imagini şi un videoclip care sunt aproape şocante.

Astronomul Allen Epling se afla acasă pe data de 16 octombrie 2012 când a fost anunţat că un avion ciudat se afla pe cer. „Era ba foarte strălucitor, ba îşi pierdea strălucirea”, a declarat astronomul. Conform postului de televiziune WYMT-TV, afiliat lui CBS, Epling a mai spus că obiectul se asemăna cu două becuri lungi şi fluorescente, care mergeau paralel şi care străluceau extrem de puternic. Ele puteau fi văzute foarte clar şi cu ochiul liber. Apoi, brusc, lumina obiectului pălea, devenind aproape invizibil.

Obiectul nu se mişca deloc, deşi în videoclip se văd aparente mişcări. Iată ce a spus Epling pe contul său de YouTube, unde a postat videoclipul cu OZN-ul: „Vreau să subliniez faptul că obiectul nu se mişca. Imaginea este mişcată, întrucât ţineam camera video în mână, pentru a filma prin intermediul telescopului”. El a mai adăugat faptul că cerul era limpede, fără nori, iar altitudinea la care era situat obiectul era necunoscută, dar, în mod clar, mult mai mare decât cea la care zboară de obicei avioanele. OZN-ul a stat cam în aceeaşi poziţie timp de 2 ore.


Lasă un comentariu