Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Relatările sub hipnoză ne spun secretul morţii: când vom muri, nu vom simţi nimic, nu vom vedea nimic, ci pur şi simplu vom pluti!

809

dupa moarteÎn cartea sa, You Will Live Again, adică “Vei trăi din nou”, Brad Steiger scrie că experienţa post-mortem este una de aşteptare într-un vid negru, aspaţial şi lipsit de orice emoţii şi citează un subiect: „În lumea spiritelor nu dormi, nu mănânci, nu oboseşti niciodată… Viaţa de după moarte e lipsită de suferinţă, nu e nimic de temut în ea… Nu există nici dragoste, nici ură… Lumea spiritelor e doar un loc în care sufletul aşteaptă să treacă într-o altă formă de existenţă.”

Şi Steiger relatează că subiecţii săi nu simt şi nu văd nimic când se află între două vieţi (după moarte până la viitoarea reîncarnare). Redăm în continuare fragmente din dialogurile sale cu unii dintre aceştia. „Ce vezi acum?” „Nimic.” „Ce faci?” ,.Plutesc.” Sau: „Şi acum ce simţi?” „Nimic. Nu văd nimic şi nu simt nimic.” „Dar îţi place acolo?” „Păi, nu ştiu. Nu simt nimic, cum ar putea să-mi placă?” „Dar asta te deranjează?” „Nu. De ce m-ar deranja? Nu simt nimic.”

În cazul unui alt subiect, pierderea memoriei şi a identităţii de sine în această stare dintre vieţi a fost mai pregnantă. Întrebat „Cum te numeşti?”, el a răspuns: „Nu ştiu. Nu am nume.”

Subiecţii lui Steiger relatează că au petrecut mult timp în neantul întunecat. Întrebat „Ce vezi?”, unul dintre ei a răspuns: „Negru.” Apoi: „Ce faci?” „Nimic.” „Unde eşti?” „Nu ştiu. Plutesc.” „De cât timp pluteşti aşa?” „Oh, nu ştiu. Cred că a trecut ceva vreme.” Un alt subiect a insistat că a plutit singur în acel vid timp de peste zece ani!

Unii cercetători ai domeniului hipnozei ante-naştere nu au întâlnit nici măcar un singur subiect care să menţioneze stadiul luminos; tot ce relatează ei este că plutesc în neantul dintre vieţi. Steiger citează cuvintele unui astfel de terapeut:

“Sufletul se ridică întâi la un nivel de conştiinţă strâns apropiat de lumea fizică. Atunci când se află acolo, sufletul poate vedea încâ tot ce se petrece pe tărâmul fizic… Următoarea etapă pare a fi ceea ce entităţile descriu simplu ca „plutire”, fără posibilitatea de a vedea ce se întâmplă la nivelurile inferioare. Subiecţii par întotdeauna foarte calmi când se află la acest nivel. O fază superioară, presupun, este cea în care sufletul se descrie pe sine ca nefăcând nimic care ar putea fi stadiul final înainte de naştere.”

P.S. Pentru toţi cei curioşi cum s-a putut obţine mărturiile despre moartea autentică, vreau să vă spun că acestea au fost relatate din vieţile anterioare, sub hipnoză.

Orgoni Crystal