În fine! Iată o imagine apropiată a misteriosului satelit „Black Knight”, ce înconjoară Pământul de 13.000 de ani şi despre care se spune că ar proveni de pe steaua Arcturus!


Black Knight aproape copertaDespre satelitul misterios “Black Knight” am scris de mai multe ori pe site, dar cel mai cuprinzător articol despre el îl puteţi AICI: E adevărat că misteriosul satelit “Black Knight” supraveghează Pământul de 13.000 de ani? Este el acelaşi cu “nava spaţială Pakal” a mayaşilor? De pe el a recepţionat Tesla în 1899 celebrele semnale radio spaţiale?

În anul 1953, cu 4 ani înainte ca URSS să lanseze Sputnik I, primul satelit lansat de om, “Black Knight” a fost observat de către Dr.Lincoln La Paz, de la Universitatea din New Mexico. Cum diverse rapoarte circulau în jurul lumii, Departamentul de Stat al SUA l-a însărcinat pe Clyde W.Tombaugh (descoperitorul planetei Pluto în 1930) să încerce desluşirea misterului. Dar Pentagonul n-a dat publicităţii niciodată rezultatele Dr. Tombaugh (…) În 1973, scriitorul scoțian Duncan Lunan a analizat mesajele ciudate de pe Black Knight primite de cercetătorii radio norvegieni, creând astfel o hartă stelară centrată pe steaua Epsilon Bootis, aşa cum era ea văzută de pe Pământ acum 13.000 de ani. Aşadar, Black Knight ar fi putut fi o “carte de vizită extraterestră”. Deci, se crede că “Black Knight” ar putea avea o vechime de 13.000 de ani. Au fost publicate mai multe fotografii ale acestui satelit misterios; unii zic că ar semăna foarte mult cu nava spaţială Pakal, o navă mayaşă, despre care a scris celebrul autor Erich von Daniken. Alţii cred că semnalele radio misterioase recepţionate din spaţiul atmosferic de către Tesla în 1899 ar putea proveni tot de pe Black Knight. Şi, despre acelaşi satelit se mai crede că ar avea o origine arcturiană…

Ei bine, într-un videoclip postat pe canalul de YouTube „misterio canal”, putem vedea o înregistrare video în care „Black Knight” e observat mai de aproape, în cele mai mari detalii interceptate până în prezent. Videoclipul face parte dintr-una din înregistrările video efectuate de către echipajele ştiinţifice aflate pe Staţia Spaţială Internaţională, din perioada 2010-2014.

Am extras din videoclip următoarea imagine cu acest „Black Knight” văzut de aproape:

Black Knight aproape

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO