Fostul preşedinte rus Dmitri Medvedev: „Nu vă voi spune câți extratereștri sunt printre noi, pentru că asta ar putea crea panică”


Dmitri Medvedev, preşedinte al Rusiei între 2008 şi 2012, făcea o declaraţie ciudată pe 7 decembrie 2012, într-un interviu live pe care l-a acordat la Moscova. Astfel, el răspundea reporterilor „neoficial”, fără să-și dea seama că microfonul lui era încă pornit.

Fiind întrebat de către unul dintre reporteri dacă președintele primește rapoarte secrete despre extratareștri, atunci când i se înmânează servieta cu codurile de activare ale focoaselor nucleare ale Rusiei, Medvedev a răspuns:

„Împreună cu servieta cu codurile nucleare, președintele țării primește și un dosar special «top secret». Acest dosar conține în întregime informații despre extratereștrii care ne-au vizitat planeta. Pe lângă acesta, el primește și informații privind serviciul absolut secret care are în supraveghere extratereștrii de pe teritoriul țării noastre… Informații detaliate despre acest subiect puteți găsi în filmul documentar Men in Black… Nu vă voi spune câți extratereștri sunt printre noi, pentru că asta ar putea crea panică.”

În filmul „Men in Black”, sunt dezvăluite multe aspecte esențiale ale secretizării fenomenului OZN. Astfel, misterioșii „Men in Black” („oameni în negru”) sunt trimiși pentru blocarea celor care sunt pe punctul de a face anumite dezvăluiri indezirabile și în acest sens aceștia au de exemplu capacitatea de a șterge printr-o singură privire o parte din memoria celor prea îndrăzneți sau de a cauza durere prin simpla lor voință.


Lasă un comentariu