„Cazul Katie D.” dintr-o carte din 1987: o femeie ar fi fost răpită de mai multe ori de fiinţe extraterestre, iar materialul ei genetic ar fi fost folosit pentru crearea a 9 copii hibrizi oameni-extratereştri


Una dintre cele mai uluitoare cazuri de „răpire extraterestră” a fost cea a unei femei, cunoscută sub pseudonimul de „Kathie D.”, acest caz apărând în cartea „Intruders” (1987). Pseudonimul de „Kathie D.” a fost ales, fiind menit de a proteja viaţa particulară a femeii. Contrar opiniei larg răspândite, marea majoritate a martorilor fenomenului OZN nu sunt căutători de publicitate; din contra, o bună parte din martori sunt tulburaţi şi ruşinaţi de experienţele nedorite la care au fost supuşi.

Conform propriilor declaraţii, Kathie se pare că a fost în vizorul „răpitorilor extratereştri” încă din adolescenţă. Astfel, în iulie 1975, la 16 ani, Kathie vizita, împreună cu nişte prieteni, un parc de distracţii din Kentucky. Atunci a zărit patru lumini strălucitoare, de forma unor discuri şi a simţit o oprire bruscă a motorului maşinii. Atât ea, cât şi prietenii ei ar fi fost contactaţi, timp de mai multe ore, de către trei creaturi ciudate, care s-au apropiat de maşina lor într-un vehicul bizar, care aluneca uşor peste şoseaua care avea destule gropi. Una dintre aceste fiinţe semăna mult cu Kathie. A fost singura dintre cele trei creaturi cu care a vorbit. Umanoidul acesta îi părea oarecum cunoscut lui Katie şi, în mod inexplicabil, s-a simţit puternic atrasă de el. Ceilalţi doi umanoizi erau înalţi, slabi şi purtau o îmbrăcăminte asemănătoare. Mai târziu, nici Kathie nici prietenii ei n-au fost capabili să-şi amintească vreun alt lucru despre aceştia.

În decembrie 1977 (la vârsta de 18 ani), Kathie îşi conducea maşina în care se mai aflau două prietene, pe un drum de ţară, noaptea târziu. La un moment dat, a văzut o lumină strălucitoare, ciudată, apropiindu-se de sol. A oprit imediat maşina şi, în momentele următoare, ea susţine că ar fi fost răpită de către un OZN. În interiorul acestuia, Kathie a susţinut că a fost supusă la o operaţie dureroasă: o penetrare a uterului, care se poate să fi fost o inseminare artificială. La puţin timp după această experienţă, Kathie a descoperit că a rămas gravidă.

În luna martie a anului 1978, Kathie a susţinut că a fost răpită din locuinţa surorii sale, Laura. După toate aparenţele, a fost anesteziată, iar embrionul din uterul ei ar fi fost extras! Mai târziu, doctorul lui Kathie, care nu avea nici cea mai vagă idee despre răpirile de către OZN-uri, a constatat cu stupefacţie că sarcina pacientei sale a dispărut. Fata nu suferise niciun avort: pur şi simplu, nu mai era gravidă!

Între timp, Kathie s-a măritat şi a născut doi copii. În 1980, pe când era însărcinată cu ultimul ei copil, Kathie a fost efectiv terorizată de o serie de apeluri telefonice bizare. În fiecare miercuri după-amiază, dincolo de linia telefonului se auzeau tot timpul nişte gemete înăbuşite. Mama ei şi unul dintre prieteni au răspuns şi ei la telefon şi au auzit, la rândul lor, sinistrele sunete. Kathie şi-a schimbat numărul şi l-a dat la secret, însă imediat după aceea a primit un nou telefon. Apelurile telefonice au continuat până când s-a născut fiul ei cel mic, oprindu-se apoi brusc. Băiatul ei cel mic n-a vorbit multă vreme; în schimb, scotea nişte gemete înăbuşite asemănătoare celor din telefoanele pe care le primise Kathie. Până a fi capabil să se facă înţeles, băiatul a fost supus unei terapii intensive de către un medic logoped. Nu este cunoscută cauza care a provocat incapacitatea lui de a vorbi.

În 1983, Kathie a fost supusă unei regresii hipnotice de către medicul Hopkins, autorul cărţii mai sus amintite „Intruders”, în urma hipnozelor aflând toate secretele „răpirilor extraterestre” ale lui Kathie.

O altă „răpire extraterestră” a lui Kathie i-au produs un şoc femeii: 6 fiinţe extraterestre de sex feminin i-ar fi arătat un copil mic şi palid, cu părul alb şi rar, frunte largă, urechi mari, plasate mai jos şi ochi mari, albaştri. Kathie a ştiut instinctiv că era vorba de propria ei fiică: un hibrid al ei cu acea creatură cu pielea de culoare gri! A simţit o emoţie puternică în faţa acelui copil. I s-a spus că fetiţa e o parte din ea şi i s-a promis că o va mai vedea peste un timp.

În aprilie 1986, Kathie a fost încă o dată răpită din locuinţa ei. I-a fost arătată din nou fiica ei hibrid, împreună cu un prunc jalnic, mic şi palid. Umanoizii i-au transmis telepatic că aceştia doi sunt cel mai mare şi cel mai mic dintre cei 9 copii-hibrizi ai ei. I-au cerut să le dea nume tuturor celor 9 copii.

Dacă uluitoarea poveste a lui Kathie D. n-ar fi susţinută prin fapte, mulţi ar putea-o lua în râs, ca pură fantasmagorie. Dar, relatările lui Kathie se pare că sunt confirmate de către doctorul ei personal, vecinii, sora, mama, copiii şi prietenele sale. Corpul ei şi al mamei sale au nişte cicatrice identice, de o formă des întâlnită la persoanele răpite de către fiinţe extraterestre. Iar detaliile experienţelor sale sunt departe de a fi unele obişnuite, şi e foarte puţin probabil ca ea să fi auzit şi apoi să repete anumite amănunte comune altor cazuri, de vreme ce acele cazuri nu au fost date publicităţii.

Sursa: cartea Intruders: The Incredible Visitations at Copley Wood” / amazon.com

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO