Un vizitator din altă lume a lăsat o urmă a piciorului său pe nisip? Întâmplarea terifiantă a unei femei din Braşov…


În 1994, o femeie de 53 de ani din Braşov, necăsătorită, a fost martora unui eveniment paranormal. Ea s-a întors la domiciliu în seara de 3 februarie 1994, după o călătorie care a durat o săptămână. Locuința, situată la ultimul nivel al unui bloc de 10 etaje, este accesibilă numai prin drumul normal, adică prin casa scărilor. Singura cheie de la ușa de intrare se află la martoră.

Fiind foarte obosită, martora s-a culcat devreme, adormind. După câteva ore de somn, mai precis în jurul orei 2 dimineaţa, ea s-a trezit cu impresia puternică a unei prezențe străine în cameră. Deschizându-și ochii, a constatat că două ființe îi imobilizează brațele întinse, în timp ce o a treia ființă o examinează cu o baghetă. Fiind cam buimăcită până la acest moment, martora realizează ce se întâmplă și, trezită brusc la realitate, scoate un țipăt prelung, concomitent cu acțiunea de a-și elibera brațele. În acest moment, examinatorul a sărutat-o pe gură, după care grupul a dispărut.

Prima reacție a martorei a fost de a aprinde toate luminile din casă, după care a început să caute metodic peste tot. Toată perioada în care a durat căutarea, doamna a simțit prezența străină în casă, calmându-se la un moment dat, fără a-și putea explica de ce.

Dorind să regândească cele întâmplate, și-a pregătit o porție mare de cafea. Consumând cafeaua, a simțit din nou prezența străină, împreună cu o mână care a atins-o pe umăr. A decis rapid să-l înhațe pe vizitator, dar n-a mai reușit să facă nicio mișcare, fiind paralizată timp de câteva minute. După acest incident s-a decis să se culce și – în ciuda cantității mari de cafea consumată – a adormit instantaneu. Ziua următoare a cercetat din nou casa, observând de această dată urma lăsată de vizitatori…

Se afla în vană, în nisipul depus (apa era în vană de câteva săptămâni) pe fund, lângă gura de golire. Prezentând o formă de picior antropoid, urma se deosebește totuși de o urmă de picior omenesc, în primul rând prin numărul degetelor (3) și prin mărime (vezi figura).

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO