Continentul mitic Lemuria a fost distrus în vechime de către „Magii negri”…iar cei „aleşi” au fost transportaţi pe Venus şi Marte, pentru a salva cunoştinţele omenirii

  •  
  •  
  •  
  •  

Lemuria 7005Lemuria este un posibil continent străvechi, care s-ar fi aflat în Oceanul Indian şi care s-ar fi scufundat în urmă cu mii sau zeci de mii de ani (citiţi mai multe în acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/lemuria-un-continent-mitic-mai-putin-celebru-decat-atlantida/). Dr. George King, care pretinde că e inspirat de maeştrii cosmici, ne-a dezvăluit că Lemuria era împărţită în două tabere diferite, Magii Albi şi Magii Negri. Magii Negri au studiat forţa titanică a atomului şi, în cele din urmă, au distrus Lemuria. Înaintea distrugerii continentului, cei aleşi au fost evacuaţi, folosind nave spaţiale de pe Marte şi Venus, la fel cum avea să se întâmple, peste milenii, şi cu urmaşii lor din Atlantida. Poate că şi cei iniţiaţi acum vor fi salvaţi de extratereştri atunci când şi civilizaţia noastră va fi ameninţată cu distrugerea nucleară. Interesant e faptul că, într-un articol din ianuarie 2013 (https://www.lovendal.ro/wp52/zeii-au-venit-pe-venus-acum-18-milioane-de-ani-si-apocalipsa-lui-ioan-ar-fi-de-fapt-relatarea-distrugerii-atlantidei/), arătam că „zeii” au venit de Venus pentru a-i instrui pe atlanţi. Oare acei „zei” nu erau cei „aleşi” şi transportaţi în nave spaţiale spre Marte şi Venus?

Distrugerea Lemuriei a fost, probabil, un proces de durată, prelungindu-se timp de secole. Continentul a fost mistuit treptat de focurile subterane şi alunecările de teren, până când un ultim cataclism n-a mai lăsat decât vârfurile munţilor, formând un lanţ de insule la suprafaţa mărilor Sudului. Prevăzând sfârşitul iminent, cei iniţiaţi în înţelepciunea sfântă au emigrat în Atlantida, America, India şi China, unde au păstrat învăţăturile cosmice ale maeştrilor lor venusieni prin intermediul unor frăţii mistice, făcând publice unele doctrine exocentrice pe care masele să le înţeleagă drept religii populare.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu