Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Cum au cărat anticii pietrele de sute de tone? Nu cu ajutorul sclavilor, extratereştrilor sau a levitaţiei, ci printr-o metodă ingenioasă la care mulţi nu s-au gândit!

 • 6
 •  
 •  
 •  
  6
  Shares

Templul de la BaalbekMulţi au auzit probabil de celebrul templu de la Baalbek. Fundaţia acestui templu conţine trei pietre masive, care cântăresc fiecare mai mult de 1.000 de tone fiecare. Problema e că nicio civilizaţie antică nu putea cunoaşte un procedeu prin care asemenea blocuri gigantice să poată fi transportate, lucru extrem de dificil chiar şi cu ajutorul tehnologiei moderne. Cu atât mai mult cu cât amplasarea sitului nu permitea construcţia unei rampe sau a unei baze suficient de ample pentru a transporta pietrele uriaşe.

Şi nu e vorba doar de pietrele de la Baalbek…şi în cazul piramidelor egiptene s-au folosit pietre de câteva sute de tone greutate. Cum au fost ele transportate? Au fost propuse mai multe soluţii, unele mai fantastice decât altele, ca de exemplu, faptul că, pentru deplasarea acestor forţe masive s-ar fi folosit… forţe sonice pentru a produce levitaţia!

Un preot italian din Peru a avansat însă o altă teorie surprinzătoare. E posibil ca înaintaşii noştri să folosească un fel de substanţe pentru a descompune materia, înmuind pietrele până ajungeau la densitatea unui lut maleabil, uşor de transportat. La sosirea în locul dorit, plasma era plămădită în forma de care era nevoie. După un timp, masa se pietrifica, transformându-se în piatră dură şi netedă. Se spune că secretul acestei metode ar fi fost cunoscut de constructorii piramidelor şi poate şi de britanii care au construit Stonehenge.

Înmuierea unor pietre enorme până atingeau consistenţa unei plasme maleabile şi uşor de purtat cu ajutorul unui solvent pe bază de apă e oricum mai uşor de crezut decât levitaţia cu ajutorul antigravitaţiei sau manipularea stâncilor de către mii de sclavi. Unii arheologi cred că înaintaşii noştri nu foloseau instrumente de zidărie pentru a tăia piatra, ci aplicau o pastă radioactivă care dizolva granitul după forma dorită.


 • 6
 •  
 •  
 •  
  6
  Shares
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu