Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Einstein avea perfectă dreptate despre tehnologii! Ce s-a întâmplat cu omul? S-a scufundat în virtual?

  •  
  •  
  •  
  •  

Einstein 7Ştiţi că uneori, în articolele mele de pe site, nu am fost deloc de acord cu Einstein şi teoriile sale. Nu că aş fi eu vreun mare fizician, dar bunul simţ mă îndeamnă să nu-i dau dreptate (vezi, de exemplu, articolul acesta din 2011: https://www.lovendal.ro/wp52/einstein-si-inselatoriile-sale-e-timpul-ca-stiinta-sa-se-lepede-de-einstein/).

Dar, în acest articol, voi fi complet de acord cu marele savant. Vreau să spun de la bun început că ideea articolului nu e ideea, l-am văzut într-un email, dar mi-a plăcut foarte mult. Dar, revenind la subiect…de ce spun că sunt de acord cu Einstein? Pentru că genialul om de ştiinţă spunea la un moment dat că îi era frică de creşterea tehnologiei şi de efectele sale asupra rasei umane. Iată ce spunea Einstein: „Mă tem că într-o zi, atunci când tehnologia va depăşi umanitatea noastră, lumea va avea parte doar de o generaţie de idioţi.” Perfect adevărat! Bravo Einstein! Observ lucrul acesta zi de zi, în special la noua generaţie, care e din ce în ce mai idioată… fără cultură generală, fără cunoştinţe elementare de geografie, istorie sau matematică. Observ, de asemenea, că noua generaţie nici măcar nu ştie să scrie corect în limba română, ca să nu mai vorbesc de folosirea literei „k” în loc de „c” (când văd aşa ceva, de multe ori în înjur în gând pe utilizatorii de „k”-uri). A dispărut litera „c” din limba română? Dacă foloseşti „k” crezi că eşti mai „şmeker”?

Acum…priviţi pozele de mai jos. Toată lumea nu mai socializează…toată lumea vorbeşte pe chat, trimite SMS-uri, îşi scrie ultima postare pe Facebook. Smartphone-urile şi tabletele au intrat în mintea noastră şi nu mai putem despărţi de ele nici la moarte. Probabil că o să vedem şi poze la înmormântarea cuiva, în care, toţi participanţii, în loc să fie atenţi la slujbă, vor butona câte o tabletă. Unde vom ajunge în stilul acesta?

La cafenea…

Einstein 1

La restaurant cu prietenii

Einstein 2

Savurând frumuseţea la birou…

Einstein 3

La prieteni acasă…

Einstein 4

O zi specială la plajă…

Einstein 5

La stadion susţinând echipa…

Einstein 6


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu