Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Crăciun magic tuturor cititorilor site-ului!

119

blankNu se ştie exact ce era astrul ceresc pe care l-au văzut la Bethlehem acum peste 2.000 de ani, cei trei magi de la răsărit, la naşterea lui Iisus. Putea fi o supernovă, o cometă sau un meteorit. Putea fi orice altceva…dar ce mai contează? Contează marele eveniment al istoriei lumii…naşterea lui Iisus Hristos. Creştinii îl consideră a fi Fiul lui Dumnezeu şi Mântuitorul lumii…şi chiar şi cei din alte religii recunosc în El existenţa unui mare om care a marcat întreaga civilizaţie a lumii de două milenii încoace.

E posibil ca 25 decembrie să nu fie chiar data de naştere reală a lui Iisus…dar iarăşi spun…contează atât de mult? Important e ca în această zi să încercăm cu toţii să devenim mai buni, cu inima mai curată, cu sufletul mai plin de iubire. Şi nu doar ca să ascultăm de învăţăturile minunate ale lui Hristos ce ne-au fost transmise nouă, oamenilor, ci pentru că trebuie să ne dăm seama că, în esenţă, suntem toţi la fel. Doar la suprafaţă părem diferiţi, dar rădăcinile le avem comune. Atunci, de ce să ne urâm sau să ne războim între noi, când ne-am putea iubi? Dacă fiecare din noi ar încerca să răspândească în lume numai sentimente de iubire, toată lumea ar deveni un ocean imens de dragoste. Haideţi ca măcar în aceste zile să aprindem lumina iubirii în vastul spaţiu al întunericului în care ne-am izolat de milenii întregi!

Vă urez din toată inima să aveţi parte de linişte sufletească în aceste magice clipe de sărbătoare! Crăciun fericit tuturor cititorilor site-ului!

Orgoni Crystal