Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Adevărata semnificaţie a lui „Black Friday”: comemorarea în subconştientul omenirii a distrugerii cavalerilor templieri, strămoşii sectei globaliste Illuminati


„Black friday”, adică „vinerea neagră”, este ziua în care au loc reduceri semnificative de preţuri în toate magazinele. Aşa cum spuneam într-un articol din 2013 – Black Friday sau Vinerea neagră, o “orgie” ruşinoasă a materialismului în care trăim! Dar adevărata fericire nu vine din această manipulare grosolană de marketing… – Black Friday e ziua în care unii dintre noi se comportă ca nişte zombi, atraşi într-un tsunami al lăcomiei. Marketingul în ziua de astăzi, prin campaniile de publicitate agresive, ne manipulează atât de mult conştientul dar şi subconştientul, încât ne împinge să cumpărăm produse de care nu avem nevoie cu adevărat.

Dar, oare v-aţi întrebat vreodată de ce se spune „black friday”, adică „vinerea neagră” şi nu „black saturday” („sâmbăta neagră”) sau „black monday” („lunea neagră”)? De ce ziua de „vineri” (şi nu în altă zi din săptămână) şi, mai ales, de ce „vineri” e „neagră”, culoarea morţii şi a doliului? De ce nu e „white friday”, adică „vinerea albă”, când cumpărăturile de produse ar trebui să ne aducă bucurie?

Vă explic eu de ce, dacă nu bănuiţi deja… “Vinerea neagră” a adus în istorie nefericirea pentru cavalerii templieri, căci într-o zi de vineri din anul 1307 organizaţia secretă a cavalerilor templieri a fost scoasă în afara legii de către regele francez Filip cel Frumos. De asemenea, toţi membrii ei au fost arestaţi, schingiuiţi şi omorâţi. În martie 1314, liderul cavalerilor templieri, Jacques de Molay, a fost ars pe rug din ordinul aceluiaşi rege francez.

Cine ştie istorie, ar afla că aceşti cavaleri templieri, deşi era creştini, timpul petrecut în Orientul Apropiat şi Mijlociu i-a determinat să ia contact cu filozofii şi secte religioase necreştine, apropiate de gnosticism şi păgânism. Astfel, Ordinul Cavalerilor Templieri s-a transformat într-o organizaţie religioasă secretă, cu multe filozofii şi percepte orientale, străine de creştinism. Deşi au fost distruşi de regele francez la începutul secolului al XIV-lea, cavalerii templieri n-au dispărut de tot; ei s-au refugiat în alte ţări (în special în Scoţia) şi s-au metamorfozat în rozicrucieni, un alt ordin religios mistic. O societate rozicruciană germană veche, intitulată Ordinul Crucii Aurii şi Trandafirii a stat la baza întemeierii Lojii Francmasonice a Respectării Stricte a Regulilor, care mult mai târziu a devenit un paravan pentru membrii organizaţiei Illuminati. Rozicrucienii erau consideraţi de Biserică satanişti, fiind acuzaţi că încheiau pacte cu Diavolul şi sacrificau copii.

Aşadar, putem spune că organizaţia secretă Illuminati de azi îşi are originile în Ordinul Cavalerilor Templieri. Din păcate, Illuminati conduce astăzi lumea, printr-o parte din serviciile secrete, bancheri şi oameni de afaceri, dar toţi se cred moştenitorii cavalerilor templieri.

Foto: pexels.com (Commons Creative – free)