LA MULŢI ANI! Ce secrete ar putea fi dezvăluite în anul 2021?


Dragi cititori… Aşa cum v-am obişnuit, în ultima zi al fiecărei an scriu câte un editorial despre ceea ce a fost în anul în care a trecut şi ce va fi în anul următor. Mă uitam la ultimul editorial de pe 31 decembrie 2019 (Ce mistere vor fi dezvăluite în anul 2020? Vă urez tuturor, din toată inima, LA MULŢI ANI!) şi am văzut că n-am făcut nicio predicţie pentru anul 2020, de frică de a nu da greş.

Acum, să fim serioşi… cine ar fi putut face predicţii pentru anul 2020? Cine ar fi zis pe 31 decembrie 2019 că în anul următor va fi o pandemie pe plan mondial, că lumea va intra într-o stare de panică şi nebunie? Nimeni! Doar dacă era un Nostradamus sau cineva malefic din umbră ar fi planificat din umbră toată această pandemie.

Aşadar, să mă hazardez să fac predicţii pentru 2021? Nu ştiu ce să zic, dar, în ciuda entuziasmului general de a fi optimişti în ultima zi a fiecărui an, nu cred că în 2021 lumea se va îndrepta spre calea cea bună. Din păcate, există multe forţe malefice (unele care stau în umbră), ce ne doresc să trăim în haos şi războaie.

Totuşi, o rază de speranţă am s-o păstrez la final… Sper ca Dumnezeu sau extratereştrii benefici (pentru cei ce sunt atei) vor ajuta oamenii să trăiască mai bine în anul 2021. LA MULŢI ANI, dragi cititori!


Lasă un comentariu