Nebunia din perioada aceasta e cauzată de entităţi interdimensionale malefice sau de altceva? Poate fi îngrădită şi zdrobită libertatea oamenilor?


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

ATENŢIE! ACEST ARTICOL ESTE O OPINIE!

Văzând nebunia din perioada aceasta, de măsurile aberante ale unor autorităţi, de opiniile halucinante ale unor „specialişti” care sfidează şi raţiunea şi ridicolul, stai şi te întrebi următoarele: pandemia mondială de 1 an de zile ne-a făcut pe noi, oamenii, să ne pierdem minţile, de nu mai putem să judecăm raţional, logic? Sau e vorba de mai mult decât atât?

Citeam pe un site o opinie interesantă al unui editor, care se întreba dacă nu cumva minţile unora (în special din rândul celor cu putere de decizie mondială) au fost „cotropite” de entităţi interdimensionale malefice, care vor să ducă omenirea la pieire? Pentru că, trebuie să recunoaştem… dacă nu se va reveni la normal în lunile următoare, dacă nu se vor înceta cu provocările şi nebuniile unora, o revoltă mondială ar putea urma, revoltă care ar putea duce societatea umană în haos.

Minţile raţionale care au mai rămas în această lume ar trebui să ia poziţie şi să spună: „Haideţi să purtăm un dialog cu toată lumea, haideţi să luăm măsuri doar judicioase, haideţi să nu mai tăiem din drepturile oamenilor, haideţi să ne îndreptăm treptat spre o normalitate, fără discriminări, fără ameninţări cu violenţa”.

Putem da vina pe entităţile interdimensionale malefice, dar putem da vina şi pe setea de putere ale unora din Elita Globală, care, indiferent de consecinţă, sunt în stare să sacrifice totul pentru a-şi pune planurile în aplicare.

Un lucru este simplu: oamenii s-au născut liberi şi nu vor mai accepta încă o dată ca o „nouă ordine mondială” sau o „mare resetare” să ne mai răpească din drepturile noastre din naştere, aşa cum au făcut-o regimurile totalitare, ca fascismul sau comunismul. Aceste regimuri au căzut până la urmă şi la acest lucru ar trebui să se gândească toţi cei care au în minte asemenea monstruozităţi…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO