Un aşa-zis „expert” în fericire: „femeile necăsătorite și fără copii sunt cele mai fericite”! Serios!? Mass-media globalistă susţine această manipulare / minciună a Ocultei Mondiale…

  •  
  •  
  •  
  •  

Unul din obiectivele Ocultei Mondiale este acela al promovării „feminismului” – o doctrină periculoasă care susţine ideea că femeia trebuie să fie complet independentă, fără să se căsătorească, fără familie şi copii, angajându-se în relaţii intime pasagere. Iar ca să promoveze această idee, apar tot felul de studii aşa-zis „ştiinţifice”, care nu sunt altceva decât manipulări ordinare. Cine ar putea să conteste un „studiu ştiinţific”?

Iată că avem un articol în cotidianul „The Guardian”, în care apare un aşa zis „expert în fericire” (de unde mai apar şi ăştia!?), pe nume Paul Dolan, care susţine că „femeile necăsătorite și fără copii sunt cel mai fericit subgrup din populație”! Pe bune!? În primul rând, de ce ar fi nevoie de „expert în fericire”? Fericirea e o stare de spirit interioară, specifică fiecărui individ, şi nu este nevoie de nimeni, de absolut nimeni din exterior, care să ne spune dacă suntem fericiţi şi în ce condiţii să fim fericiţi.

Dar haideţi să vedem din câteva idei ale „expertului în fericire” Paul Dolan:

* Persoanele căsătorite sunt mai fericite decât alte subgrupe ale populației, dar numai atunci când soțul / soția lor este în cameră când sunt întrebaţi cât de fericiți sunt. Când soțul / soția nu este prezent: un dezastru.

* Cel mai sănătos și mai fericit subgrup de populație sunt femeile care nu s-au căsătorit sau n-au avut copii.

* Sănătatea femeii este afectată de căsătorie, femeile căsătorite de vârstă mijlocie fiind chiar mai expuse unor riscuri fizice și mentale decât cele necăsătorite.

Trebuie să precizez unele lucruri:

1) Este o idioţenie faptul de a încerca să cuantifici fericirea. Acest sentiment nu poate fi cuantificat, oricât de mult ar încerca ştiinţa. De ce? Pentru că starea de fericire este una interioară şi diferită pentru fiecare persoană în parte. O persoană e fericită dacă are copii, alta e fericită dacă are mulţi bani, iar alta dacă joacă tenis, de exemplu. Nu există reguli care să spună că fericirea este dată de X, Y sau Z. În plus, fericirea, ca şi tristeţea este o stare trecătoare: într-o zi ne simţim trişti, pentru un anumit motiv, iar în altă zi, fericiţi pentru un alt motiv. De asemenea, pot exista motive de fericire scurte ca şi durată sau mai lungi. Ori, mulţi par la suprafaţă fericiţi, dar în interior simt o mare durere sufletească, pentru că nu se pot exterioriza. Deci, problematica fericirii e atât de complicată, încât nimeni nu poate spune că o poate înţelege/cuantifica vreodată.

2) Este o la fel de mare idioţenie să spui că femeile necăsătorite şi fără copii sunt mai fericite decât cele fără copii. Serios!? Cunosc personal zeci de cazuri de femei care par a fi fericite, căsătorite şi având copii, dar şi femei singure ce par a fi nefericite. Ăstea intră la excepţii sau cum? Am zis „par” fericite/nefericite, pentru că, aşa cum am explicat la punctul 1), nu există o posibilitate de cuantificare a stării de fericire a fiecărui individ în parte.

3) Concluzia este următoarea: prin acest gen de articole, se încearcă a se manipula/înşela oamenii cu ideea că femeile trebuie să rămână singure şi fără copii, o soluţie pe placul Ocultei Mondiale, care îşi doreşte să mai scadă din populaţia lumii…

Foto: maxpixel.net (Commons Creative – free)

 


  •  
  •  
  •  
  •  
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner