Editorial: „Tot ceea ce se întâmplă acum în lume face parte dintr-un mare plan malefic?”


Oricât ne-am dori să fie pace în lume, se pare că forţele demonice care vor să ne controleze vieţile nu se lasă. Doar creaturile cu gânduri malefice îşi pot dori războaie şi vărsări de sânge pe Pământ. Ne uităm în jurul nostru, şi ce vedem  la început de ianuarie 2022? China, dar şi Rusia, ameninţă America cu cele mai noi tehnologii militare ale lor (rachete supersonice); în Kazahstan a început o revoltă militară în toată regula; Rusia doreşte să invadeze Ucraina, dar şi China să atace Taiwanul.

În plus, în lume, pandemia de coronavirus e însoţită de nişte măsuri draconice de limitare a libertăţii omului, de te întrebi dacă nu cumva totul a fost planificat în mod intenţionat cu mulţi ani înainte. Dacă ne uităm încă o dată la documentul autentic din 2010 al Fundaţiei Rockefeller, intitulat „Scenarios for the Future of Technology and International Development”, adică „Scenarii pentru viitorul tehnologiei şi dezvoltare internaţională”, ne vine în minte întrebarea: „Cei de la Fundaţia Rockefeller sunt un fel de Nostradamus modern, de au reuşit să previzioneze atât de bine ce se va întâmpla peste 10-12 ani?” Pentru că iată ce scenariu se previziona acolo:

„O nouă tulpină de gripă (…) extrem de virulentă și mortală. Chiar și cele mai pregătite națiuni pentru pandemie au fost rapid copleșite, când virusul s-a răspândit în întreaga lume, infectând aproape 20% din populația globală și ucigând 8 milioane în doar 7 luni, majoritatea adulți tineri sănătoși. Pandemia a avut de asemenea şi un efect mortal asupra economiilor: mobilitatea internațională a oamenilor și bunurilor s-a blocat, afectând industrii cum ar fi turismul și rupându-se lanțurile de aprovizionare la nivel mondial. Chiar și la nivel local, magazinele și clădirile de birouri pline de viață au rămas goale luni de zile, lipsite atât de angajați, cât și de clienți (…) Pandemia a acoperit planeta (…) Câteva țări s-au descurcat mai bine, China în special. Guvernul chinez a impus rapid carantină obligatorie pentru toți cetățenii, salvând milioane de vieți, oprind răspândirea virusului mult mai devreme decât în alte țări”.

(…) Liderii naționali din întreaga lume și-au flexibilizat autoritatea și au impus reguli și restricții, de la purtarea obligatorie a măștilor de protecție până la verificări ale temperaturii corporale la intrările în spațiile comune precum gările și supermarketurile. Chiar și după ce pandemia a dispărut, acest control mai autoritar și de supraveghere a cetățenilor chiar s-a intensificat. Pentru a se proteja de răspândirea unor probleme din ce în ce mai globale – de la pandemii și terorism transnațional la crize de mediu și sărăcie în creștere – liderii din întreaga lume au preluat puterea mai ferm.

(…) La început, noțiunea unei lumi mai controlate a câștigat o largă acceptare și aprobare. Cetățenii au renunțat de bunăvoie la o parte din suveranitatea lor și intimitatea lor (…), în schimbul unei mai mari siguranțe și stabilităţi. Cetăţenii (…) au fost chiar dornici de a fi supravegheaţi (…) În țările dezvoltate, această supraveghere sporită a luat mai multe forme: ID-uri biometrice pentru toți cetățenii și reglementări mai stricte ale industriilor-cheie a căror stabilitate era considerată vitală pentru interesele naționale”.

Vă sună familiar totul? Pare că atunci când Elitele Globale se joacă de-a simularea, atunci, adeseori, tocmai acesta reprezintă planul pe care intenționează să-l pună în aplicare în lume. Acesta pare să fie scenariul folosit, pentru a crea un control asupra cetăţenilor mult mai strict; şi nu doar asupra oamenilor, ci și asupra tehnologiei și ordinii economice. Acesta este un mod blând de spune că asistăm în prezent la instaurarea unei „dictaturi a Elitei”. Iar ameninţarea războiului dintre mai multe state ar putea şi el face parte dintr-un alt plan, cu scopul de a sconsolida dictatura oligarhică.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock