„Starlite”, un material revoluţionar care poate rezista până la 10.000 de grade temperatură, inclusiv la exploziile nucleare! Au trecut peste 30 de ani de la invenţia sa, şi totuşi nu se fabrică nici azi…


Vă vine să credeţi sau nu, dar există o substanță din plastic numită „Starlite”, care a fost inventată de un britanic pe nume Maurice Ward în anii 80.

Britanicul a creat invenția după ce a văzut un accident teribil, în care un avion British Airways, după ce a încercat să decoleze de pe aeroportul din Manchester, unul dintre motoarele sale a explodat provocând un incendiu care a ucis 50 de persoane.

După ce a inventat substanţa în anii ’80, britanicul a prezentat-o la televizor, într-o emisiune intitulată „Lumea de mâine”, care arăta telespectatorilor ultimele invenţii pe care le vom folosi în viitor! După ce emisiunea a fost difuzată, britanicul a fost contactat de numeroase companii din întreaga lume și am avut mii de cereri pentru a-şi demonstra produsul revoluţionar. Acesta ar fi trebuit să vină pe piață imediat, dar a aflat cât de lacomă și egoistă poate fi lumea afacerilor.

„Starlite” este un produs cu adevărat uimitor! El poate rezista până la temperaturi de 10.000 grade Celsius, nefiind afectat nici de exploziile nucleare! De asemenea, „Starlite” este netoxic pentru organismul uman.

Ce s-a întâmplat cu această invenţie? De ce nu s-a mai auzit de ea până astăzi? Nu există decât două posibilităţi:
1) Invenţia a fost un fals;
2) Invenţia a fost reală, dar a fost cenzurată de către marile companii.

Surse: videoclipul YouTube
Foto: captura de pe videoclipul YouTube