2012 motive pentru a vă relaxa


2012 2Isteria cu anul 2012 a atins deja cote paroxistice. E deja mult prea mult pentru mine. Sfârşitul lumii vine ca urmare a alinierii cu centrul galaxiei? Sau vine din cauza planetei Nibiru? Va fi spulberată lumea pe 21 decembrie 2012? Ce va fi? Un potop? O ploaie de meteoriţi? Un asteroid care ne va sfărâma? Sau radiaţiile gamma de la o supernovă ce a explodat? Vreţi să vă spun eu ce se va întâmpla pe 21 decembrie 2012? O civilizaţie extraterestră avansată ne va nimici cu o rază laser! De unde ştiu asta? Ştiu! Nu mă mai întrebaţi mai mult!

Să fim serioşi acum…totul e doar o fantezie! Dar o fantezie care vinde mulţi bani. Ştiţi câte cărţi s-au vândut pe subiectul acesta? Câteva mii, dacă nu câteva zecii de mii. S-au vândut inclusiv cărţile care demască această farsă. Chiar azi am văzut pe Internet că a apărut cartea „Ghidul complet al idioţilor despre 2012”.  Aşa că toată lumea are de câştigat: şi cei care sunt pentru „teoria sfârşitului lumii în 2012”, şi cei care sunt împotriva ei. Unii autori au mai făcut nişte bani, Hollywood-ul a mai făcut şi el nişte bani, televiziunile şi revistele s-au mai îmbogăţit şi ele de pe urma acestei mascarade. Inclusiv site-ul meu a mai făcut trafic din povestea 2012! Aşadar, toată lumea e mulţumită, nu?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO