Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Să ucidem toate ciorile din lume! Să arătăm cât de violenţi, ucigaşi şi agresivi suntem!

140

blankUn cititor mi-a trimis, indignat, linkul către un articol din Ziarul de Iaşi, intitulat “În Parcul Copou s-ar putea turna filmul de groază Ciorile”. Pentru cei care nu sunt familiarizaţi, se spune despre parcul Copou din Iaşi că ar fi unul dintre cele mai frumoase parcuri citadine din ţară. Citez din acest articol (halucinant, pentru ideile transmise):

“Ciorile au pus stăpânire pe Parcul Copou. Mii de ciori au invadat unul din cele mai mari parcuri din municipiu şi au devenit un coşmar pentru ieşeni. Peripeţia în Parcul Copou începe de obicei seara, atunci când petele albe de pe bănci şi de pe alei se înmulţesc simţitor. Plimbatul pe sub cuiburile păsărilor devine o adevărată aventură, iar ieşenii ajung victime sigure ale zburătoarelor. Ieşenii care ies la plimbare în Parcul Copou sunt revoltaţi de această problemă. Majoritatea îşi aduc copiii să se bucure de spaţiul verde, dar nu fac decât să se ferească de păsările buclucaşe. „M-am dus luni seara cu fiica în parc şi credeţi-mă că nu am găsit o bancă pe care să stau. Şi nu că era găinaţ pe bancă, ci aproape că nu aveai loc să pui degetul pe un loc curat. Plus că trebuia să ai grijă şi la ce cade din copaci, mai ales dacă nu aveai nimic pe cap. Este urât ca vezi aşa ceva în ceea ce ar trebui să fie cel mai frumos parc din oraş. Primăria ar trebui să facă urgent ceva. Am văzut că toată lumea era revoltată de situaţie”, ne-a transmis un ieşean.

Reprezentanţii societăţii Servicii Publice, care se ocupă de întreţinerea spaţiilor verzi din municipiu spun că nu au soluţie. Aceştia ne-au declarat că muncitorii spală băncile de două ori pe zi, doar că ciorile nu pot fi alungate din copaci. „Nu putem să luăm noi o decizie asupra lor. Spălam de două ori pe zi băncile. Mai mult decât atât, Primăria decide. În ceilalţi ani, Asociaţia de Vânători le împuşca. Acest lucru s-a întâmplat acum doi ani, dar între timp a apărut o lege conform căreia nu mai ai voie să le omori. Noi nu avem oameni calificaţi pentru această treabă”, a declarat Luminiţa Sălceanu, directorul societăţii Servicii Publice.”

Vă daţi seama? Parcă am fi în filmul de groază “Păsările” de Hitckcock. Iar articolul vrea să ne transmită următoarea idee: că ciorile sunt nişte păsări malefice, care se găinaţă special pe băncile unde stau oamenii şi, pentru asta ar trebui vânate, împuşcate mortal, căci deranjează liniştea şi curăţenia unui oraş. Incredibil! Dar omul ce face? Nu este el primul poluator al lumii? Nu a distrus şi distruge anual mediul natural al Pământului datorită unor activităţi inconştiente, doar pentru a face bani? Reziduurile oamenilor nu se varsă în răuri şi fluvii, poluându-le şi murdărindu-le cu o mulţime de toxine? Nu a distrus el un mediu natural de zeci de mii de kilometri pătraţi, în jurul centralei atomoelectrice de la Cernobîl, care a explodat în 1986? Îmi pun şi eu simpla întrebare: s-au rezolvat toate problemele lumii (nu mai sunt războaie, conflicte, foamete, sărăcie în lume etc.), că singura problemă nerezolvată pe această planetă în care trăim o reprezintă ciorile!? Nişte biete ciori care, vorba vine între noi, sunt extrem de inteligente, mult mai inteligente decât o parte din semenii noştri? Vă mai aduceţi aminte de articolul acesta (https://www.lovendal.ro/wp52/pasarile-la-fel-de-inteligente-ca-un-copil-de-7-ani-tot-mai-credeti-ca-evolutionismul-e-teoria-corecta/) în care arătam că păsările sunt la fel de inteligente ca un copil de 7 ani?

Cu ce drept vrem noi, oamenii, să stârpim şi să omorâm ciorile? Ca să le arătăm noi, bietelor păsări, ce fiinţe superioare suntem noi? De ce suntem o specie atât de ucigaşă, violentă şi de agresivă? Dacă ar exista extratereştrii, cu siguranţă nu le-ar place de noi. Cine urmează la rând? Porumbeii? Pisicile? Câinii? Dar de ce nu ucidem toate animalele, păsările şi peştii…ca să le arătăm noi ce TARI suntem! Uite, datorită asemenea mentalităţi, sunt momente în care chiar că mi-e ruşine că sunt…om (https://www.lovendal.ro/wp52/n-am-nicio-mandrie-ca-sunt-om-de-ce-ne-place-atat-de-mult-sa-ucidem/).

Orgoni Crystal