Orgoni Crystal

 

Care omuleţi verzi? Care OZN-uri? Omenirea e cea mai avansată civilizaţie din Calea Lactee!

104

omul in calea LacteePoate că omenirea nu-şi acordă suficient credit sie însăşi. Adică, dacă privim în jur, oamenii au parte de maşini de transport (automobile), dispozitive de comunicare globală (telefoane mobile), maşini de călătorie anti-gravitaţionale (avioanele), dispozitive de calcul complexe (laptop-uri, calculatoare) şi multe alte lucruri de înaltă tehnologie. Poate că merităm mai multă încredere decât ne-o acordăm noi.

Nu avem niciun punct de reper pentru a măsura cât de avansaţi suntem noi, ca şi civilizaţie, pentru că nu cunoaştem decât o singură specie avansată tehnologic: adică, noi înşine. N-ar fi exclus, astfel, noi să fim cea mai avansată specie din galaxia noastră (Calea Lactee); a spune că suntem cea mai avansată specie din Univers, ar însemna că ne-am hazarda cu afirmaţia, ţinând cont de faptul că Universul este aproape infinit (atât de vast este).

Ceea ce am putea specula cu siguranţă e faptul că galaxia noastră sigur că este plină de viaţă, dar speciile care trăiesc în ea nu au o tehnologie super-avansată ca a noastră. Aminţi-vă de filmul “Avatar”; Na’Vi sunt specii inteligente de viaţă, dar care trebuie să mai evolueze pentru a ajunge specii avansate din punct de vedere tehnologic. Este foarte probabil (ţinând cont de faptul că doar sistemul nostru solar are 4 exemple de forme de viaţă: norii de pe Venus, microbii de pe Marte, microbii de metan de pe Titan şi Pământul) ca aproape toate sistemele solare din galaxia Caleea Lactee să aibă parte de diferite forme de viaţă, dar nu de acelea la care imaginaţia noastră s-a gândit: omuleţi verzi în OZN-uri.

Dacă privim din punct de vedere logic, formele de viaţă avansate din punct de vedere tehnologic trebuie să fie rare. Luaţi în considerare toate obstacolele pe care toate speciile trebuie să le îndure pentru a supravieţui lungii perioade de timp necesare unei evoluţiei. Ca să nu mai vorbim de nesiguranţa sistemelor solare, a stelelor şi a planetelor. Aduceţi-vă aminte doar de evenimentele catastrofice care au avut loc în istoria Terrei (cum au dispărut dinozaurii şi alte specii). Pentru ca o specie super-avansată din punct de vedere tehnologic să fi putut supravieţui mii de ani, dacă nu milioane de ani, ea ar fi trebuit să-şi părăsească propria planetă şi să locuiască într-un fel de colonie spaţială, într-o gigantică navă spaţială.

Dacă am presupune că o specie ar exista timp de un milion de ani, e logic de presupus că numărul lor ar fi ordinul trilioanelor. Fiind o specie atât de avansată, în mod sigur ne-ar fi detectat şi ar fi avut şi mijloacele de transport pentru a ajunge la noi. În cazul acesta ar fi fost două posibilităţi: dacă ar avea intenţii pacifiste, nu există niciun motiv pentru care nu s-ar fi prezentat în faţa tuturor oamenilor. Şi nu (cum se crede de către unii) că aceste specii super-avansate s-ar fi întâlnit în secret cu oficialităţile guvernamentale. De ce în secret şi nu de faţă cu toată lumea!? Pe de altă parte, dacă ar avea intenţii războinice, omenirea ar fi fost spulberată până acum; în cel mai bun caz, am fi fost fi făcuţi sclavi, colonizaţi, iar Pământul ar fi fost stors de resursele sale naturale.

Poate că toate OZN-urile văzute până în prezent nu sunt altceva decât tehnologia avansată a oamenilor, ascunsă nouă (oamenilor) de către oficialităţile militare. Poate că, de fapt, omenirea reprezintă cea mai avansată civilizaţie din galaxia noastră. Şi totuşi, e doar o ipoteză…