Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Sunt împotriva alcoolului, dar o interzicere a sa n-ar rezolva nimic. Cum şi-a vârât coada Rockefeller şi Oculta Mondială în „Marea prohibiţie a alcoolului”

  •  
  •  
  •  
  •  

blankDimineaţa, când deschid televizorul, observ ştiri de genul: „Un autoturism s-a prăbuşit de pe pod, direct în râu. Cauza: şoferul beat, a pierdut controlul asupra autoturismului”. Altă ştire: „Un om a murit după ce a fost bătut de un individ care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice”. Sau „Un şofer a accidentat mortal un pieton, pe trecerea de pietoni. Şoferul se urcase băut la volan”. Dacă ar fi să luăm numărul de accidente şi de omoruri din această ţară, probabil că 75% din ele au drept cauză consumul de alcool. Ca să nu mai vorbesc că abuzul în consumul de alcool poate declanşa o mulţime de boli grave ca ciroza, cancerul sau boli cardiovasculare.

Aşadar, dacă alcoolul omoară oameni, creează accidente, produce boli grave, de ce nu-l interzicem? De ce nu se mobilizează întreaga omenire, pentru a scăpa de acest flagel, de această pacoste, cu numele de alcool? De ce interzicem drogurile şi nu şi alcoolul, deşi alcoolul omoară mult mai mult? Răspunsul e foarte simplu: pur şi simplu nu se poate interzice ceva care e consumat de aproape toată lumea. Eu unul nu aş fi afectat deloc de această lege a prohibiţiei: n-am consumat alcool, nu consum şi nici nu o voi face în viitor. Mi se pare penibil să mă îmbăt: de ce-as face-o? Ca să mă simt mai bine? Nu, mulţumesc…starea de bine o pot obţine şi singur, fără ajutorul alcoolului sau a drogului.

Dar dacă s-ar da o lege a prohibiţiei, aşa cum a fost în anii 20 în SUA? Nu s-ar obţine efecte spectaculoase… din contra, ar creşte contrabanda cu alcool, iar consumul nu va scădea. Ce e dorit de multă lume nu se poate stârpi. Omul antic, omul medieval, dar şi omul modern, a fost şi este unul depravat, alcoolic şi violent. Nu se mai poate face nimic…

Acum…să vedeţi ce conspiraţie am mai descoperit. Documentându-mă despre legea prohibiţiei din SUA (cea care a interzis vânzarea, producţia şi transportul de alcool între 1920-1933), iată că am aflat printre altele că un mare susţinător al prohibiţiei de alcool a fost nimeni altul decât… John D. Rockefeller Jr. (1874-1960), adică unul din liderii Ocultei Mondiale. Citez din Wikipedia o frază dintr-o scrisoare semnată de John D.Rockefeller Jr.: „Atunci când prohibiţia a fost introdusă, am sperat că ea va fi sprijinită în mod larg de opinia publică, şi va veni într-o zi când efectele malefice ale alcoolului vor fi cunoscute”. Măi să fie… un membru marcant al Ocultei Mondiale îl interesează soarta omenirii? Îl interesează moralitatea? Să fim serioşi. Când e vorba de o afacere în care e implicată familia Rockefeller, să ştiţi că e vorba doar de bani şi putere. Atunci, ce interese avea Rockefelller pentru sprijinirea prohibiţiei în SUA în anul 1920? Mari interese financiare. Şi acesta a fost principalul scop al legii.

Industria automobilului luase o amploare foarte mare la începutul secolului XX în SUA. Din ce în ce mai mulţi americani îşi puteau permite să-şi cumpere câte un autoturism. Dar, autoturismele fabricate în acele timpuri nu mergeau doar cu benzină, ci şi cu alcool distilat, produs de o mulţime de fermieri. Familia Rockefeller deţinea monopolul în industria petrolului, deci şi în distribuţia de benzină, prin cea mai mare corporaţie din acele timpuri, Standard Oil. În 1911, Standard Oil a fost „spartă” în 7 companii mai mici, pentru ca să dispară monopolul petrolului, dar Rockefeller deţinea pachete majoritare de acţiuni, la toate aceste 7 companii, prin asociaţii şi cunoscuţii săi. Aşadar, chiar şi într-un mod mascat, după 1911, tot Rockefeller deţinea monopolul asupra petrolului pe teritoriul Statelor Unite.

Alimentarea automobilelor cu benzină devenea o afacere extrem de profitabilă pentru Rockefeller, însă ea era ameninţată de concurenţa făcută de micii producători locali de alcool. SUA e un teritoriu imens, iar automobilele care străbăteau în lung şi în lat această ţară se opreau deseori lângă fermele locale, pentru a alimenta cu alcool (pe vremurile acelea, nu existau încă staţii de benzinărie răspândite la tot pasul). În plus, era mai ieftin să alimentezi cu alcool decât cu benzină. Aşa că, toată competiţia făcută de micii producători de alcool imperiului Rockefeller era deranjantă. Trebuia să se scape de ei…aşadar, a fost creată Legea Prohibiţiei. Vă daţi seama ce influenţă imensă în puterea americană a avut această familie Rockefeller, de a reuşit să impună o lege timp de 13 ani!? Deci, scopul nu era crearea unei societăţi mai morale, ci pur şi simplu eliminarea unei concurenţe serioase. Timp de 13 ani, marii producători de automobile au avut timp să schimbe motoarele şi tehnologia maşinilor, astfel încât în 1933, la desfiinţarea prohibiţiei, automobilele puteau merge doar pe benzină sau motorină. Nu mai era nevoie de o lege care să interzică producţia de alcool… Ca să nu mai vorbesc de faptul că aceeaşi familie Rockefeller a blocat la începutul secolului al XX-lea dezvoltarea unui automobil electric din aceleaşi considerente (citiţi mai multe AICI: https://www.lovendal.ro/wp52/cum-francmasonica-familie-rockefeller-a-blocat-la-inceputul-secolului-xx-un-automobil-electric-de-succes/).

V-am spus această poveste, ca să înţelegeţi cum merg lucrurile în lumea aceasta. Nimeni nu e interesat de valorile morale ale unei societăţi, ci doar de bani şi putere.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu