2019, anul marilor dezvăluiri? Nu ştiu, dar vă urez din tot sufletul, tuturor cititorilor, LA MULŢI ANI!

  •  
  •  
  •  
  •  

Dragi cititori, anul nou (2019), bate la uşă. De fiecare dată când scriam astfel de editoriale la final de an (pe 31 decembrie), aveam un sentiment ciudat, pe care l-am şi acum. Simt că timpul s-a scurs prea repede, fără să se întâmple nimic deosebit. Şi nu mă refer doar pe plan personal, ci la întreaga lume, în general. Ce evenimente importante au avut loc pe mapamond în 2018? Doar cele obişnuite, fără a se remarca ceva uluitor. Pe plan internaţional, observ însă (ca şi lucru pozitiv) o reducere a amplorii şi numărului de atacuri teroriste, ceea ce nu trebuie decât să ne bucure. Pe plan ştiinţific, au existat câteva descoperiri importante, dar nimic care să iasă din tipare. Sincer, mie ştirea ştiinţifică a anului 2018 mi s-a părut cea despre care am scris acum câteva zile, şi anume, faptul că oamenii de ştiinţă chinezi au reuşit transformarea cuprului în aur (Lovitură tehnologică pentru sfârşitul anului 2018: chinezii au reuşit să transforme cuprul în aur, îndeplinind visul alchimiştilor de secole întregi!).

Pe plan conspiraţionist/paranormal, zona mea preferată, remarcăm că nici în anul acesta (2018) niciun guvern al lumii nu a dezvăluit secretele deţinute despre extratereştri, deşi pe 31 decembrie al fiecărui an mă aşteptam ca în anul următor să fie cel al „dezvăluirii extratereştrilor”. Dacă nici până acum nu au fost transmise omenirii informaţii despre extratereştri, deşi trăim în era Internetului şi a puterii informaţiilor, acest lucru înseamnă fie că aceste fiinţe chiar nu există, fie că existenţa lor este atât de terifiantă, încât omenirea n-ar trebui să ştie nimic despre ele. Sau poate că cei care ne conduc sunt ei extratereştri şi acest lucru n-ar trebui să se afle.

Nu ştiu ce va fi în anul 2019… nu mă mai hazardez să fac profeţii. Sper doar că va fi ceva mai multă pace şi linişte (pe care toţi ni le dorim, dar, culmea e că tot apar conflicte în lume). Şi sper să se anunţe, în sfârşit, descoperirea planetei X, de existenţa căreia au apărut multe secrete ale omenirii. Nu vă mai plictisesc cu alte cuvinte şi vă doresc tuturor cititorilor, multă sănătate, fericire şi un sincer LA MULŢI ANI din partea mea!

 


  •  
  •  
  •  
  •