Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Istoria secretă dezvăluită: schelete gigantice de 7 metri înălţime, expuse într-un muzeu dispărut din Ecuador?


Există nenumărate povești despre descoperiri incredibile care au fost făcute pe toată planeta. Interesant este că Ecuadorul găzduiește multe descoperiri ciudate. Una dintre cele mai populare descoperiri recente este așa-numitul oraș-gigant pierdut, care a fost găsit de un grup de exploratori în jungla ecuadoriană.

Pe lângă orașul misterios, oamenii au găsit multe schelete în diferite părți ale Ecuadorului. În sudul Ecuadorului, lângă granița cu Peru, oamenii au întâlnit tot felul de lucruri ciudate. Experții au recuperat oase și schelete asemănătoare oamenilor, dar mult mai mari. Multe dintre aceste schelete și oase au rămas ascunse publicului, aflându-se în colecții private de pe tot globul. Unul dintre cei mai faimoși paznici ai scheletelor uriașe a fost părintele Carlos Miguel Vaca, care a păzit până la moartea sa, în 1999, mai multe oase și fragmente dezgropate dintr-un sit numit „Changaiminas” din Ecuador. În mod curios, în traducere Changaiminas înseamnă „cimitirul zeilor”.

Părintele Carlos Miguel Vaca Alvarado s-a născut la 25 august 1912, la Loja, Ecuador. A fost preot al parohiei Changaimina din provincia Gonzanama Loja din Ecuador. Părintele Carlos Vaca a fost şi arheolog amator, pentru că a descoperit în 1965 o așezare arheologică de schelete uriașe care au fost expuse ulterior în muzeul său, situat la Changaimina, cunoscut sub numele de „Museo del Padre Vaca”, unde a păstrat numeroase obiecte care au fost descoperite.

Colecția includea oase de giganți de 7 metri înălțime care au locuit în Ecuador și alte părți ale Americii cu mii de ani în urmă. De asemenea, au fost găsite mai multe ustensile ciudate, minerale și compuși cu „proprietăți magice”. După moartea părintelui Vaca, la fel cum s-a întâmplat cu muzeul părintelui Krespi, conținutul acestuia a fost jefuit.

Potrivit unui articol de pe site-ul Earth4All, scris de Bruce Fenton, unul dintre descoperitori, aflăm următoarele: „În 2012, un grup de aventurieri ecuadorieni a fost dus în junglă pentru a căuta structura pe care o văzuseră într-o fotografie veche. La prima încercare, ei s-au rătăcit, dar soarta a luat o întorsătură norocoasă. Ei au găsit un alt sit megalitic, o platformă ciudată de piatră situată pe marginea unui mic râu. Răspândite în apă erau multe artefacte; până acum, aceste artefacte nu au fost asociate cu nicio cultură cunoscută (…) Niciun expert nu ar putea explica cine ar putea fi responsabil pentru acest sit arheologic sau când ar fi fost acesta construit.”


Lasă un comentariu