Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Ce se ascunde sub Sfinx? O piramidă misterioasă! E o informaţie nerecunoscută oficial, deşi se ştie de ea încă din 1912…


Egiptul și relicvele sale reprezintă astăzi o mare provocare pentru știință și umanitate. Și Marele Sfinx ascunde multe mistere încă nerezolvate astăzi. Dar, probabil, marele mister pe care îl ascunde a fost descoperit, dar el este ascuns de public. De ce?

În 1798, trupele lui Napoleon Bonaparte au sosit în Egipt și au fost uimiți de monumentele mari care au fost găsite acolo. Printre ele, se afla şi Marele Sfinx, arătându-şi măreţia în faţa militarilor francezi, care nu ştiau mai nimic despre această cultură foarte diferită și extravagantă.

Sfinxul era atunci pe jumătate îngropat în nisipurile deşertului, dar chiar și aşa francezii au fost captivaţi de farmecul său. Abia în 1936, într-o misiune arheologică desfășurată de Emile Baguettes s-a reuşit dezgolirea acestei mari structuri, care a fost acoperită parţial de nisip de milenii întregi.

Însă, un profet al secolului al XX-lea a fost cel care a avertizat lumea că a avut o viziune sub hipnoză, în care a reuşit vizualizarea interiorului Sfinxului. Aici, s-ar afla o mare bibliotecă străveche, în care se găseau vechile cunoștințe ale omenirii, inclusiv cele legate de anticul continent al Atlantidei. Profetul respectiv se numea Edgar Cayce, şi, conform domniei sale, piramidele, Sfinxul și alte monumente egiptene antice nu evocă nimic altceva decât Atlantida scufundată.

În 1987, o echipă de la Universitatea japoneză din Waseda, a descoperit tuneluri și mai multe încăperi în interiorul Sfinxului. Acest lucru i-a făcut să rămână perplecşi pe egiptologi, pentru că asemenea tuneluri, în mod ciudat, nu duceau nicăieri. Dar, lucrurile nu se termină aici…

Echipa japoneză a constatat, printr-o cercetare cu ajutorul ultrasunetelor, prezenţa unor intrări ascunse în picioarele Sfinxului, precum și o cavitate prezentă în capul acestuia. Această cavitate, descrisă chiar de Napoleon, a fost fotografiată din aer la începutul secolului al XX-lea.

Într-un desen realizat în 1914 de Charles Russel, acesta a prezentat interiorul Sfinxului. În ilustrație, intrarea în Sfinx poate fi observată prin cavitatea capului, care ducea mai departe către o cameră, ce cobora în încăperea principală a Sfinxului. Această încăpere, la rândul ei, avea câteva pasaje care duceau către alte zone din afara Sfinxului. Și sub Sfinx, s-ar fi găsit o piramidă.

Această știre a fost publicată cu un an mai devreme, în ziarul britanic „The Sphere”, pe 22 martie 1913, în care se poate observa aceeași descriere pe care a făcut-o Charles Russel. Dar nu a fost singura publicație care a vorbit despre acest lucru. Pe 5 martie 1914, ziarul australian „Northern Territory Times” a publicat un articol care detaliază această descoperire.

Totuşi, astăzi, în mod oficial, nu se recunoaşte aceste descoperiri, ca şi cum cineva le ţine la secret. De ce?


Lasă un comentariu