O nouă carte relatează prezenţa a peste 200 de cazuri ale unor oameni răpiţi de extratereştri pentru relaţii intime!

  •  
  •  
  •  
  •  

Cercetătorul Jerome Clark a publicat numai puţin de 7 volume din cartea sa intitulată „The UFO Phenomenon”, adică „Fenomenul OZN”, care face o incursiune în istoria relatărilor despre OZN-uri, începând cu anul 543 d.Hr. şi până în zilele noastre. În cel de-al 7-lea volum, ce acoperă cazuri din 1991 până în 2020, cercetătorul citează numai puţin de 212 oameni care pretind că ar fi fost răpiţi de extratereştri pentru… a întreţine relaţii intime!

„Răpirile extraterestre se pot întâmpla oriunde și pot dura de la 20 de minute la cinci zile. Durata obișnuită este de 1-3 ore. Majoritatea se întâmplă noaptea. O procedură cheie este inspecția organelor de reproducere ale celor răpiţi” – spune autorul.

În carte sunt prezentate mai multe povești despre întâlniri amoroase dintre oameni și extratereștri şi, chiar dacă actul amoros a fost consimţit, iar extraterestrul a fost atractiv, experiența nu a fost în general plăcută. Persoanele care susţin că ar fi fost răpite de extratereştri îi prezintă pe aceştia ca fiind îmbrăcaţi cu o piesă de îmbrăcăminte atât de strâmtă, încât fiinţele par a fi goale.

În capitolul intitulat „Cazul Khoury”, Clark descrie experiențele lui Peter Khoury, șeful mass-media al companiei de știri australiene NMRA, care susţine că în răpirea sa extraterestră din 1992 a făcut rost de câteva fire de „păr blond extraterestru” pentru dovezi. Firele au fost analizate în laborator şi s-a constatat că este un ADN hibrid de genotip asiatic cu cel galez.

O altă poveste interesantă este cea a unei femei din Indianapolis (SUA), care a povestit că extratereștrii ar fi lăsat-o însărcinată în timp ce se afla pe o navă de croazieră, extratereştrii întorcându-se ulterior pentru fiica sa hibridă.

Într-o altă relatare, aflăm despre Antonio Villas Boas, care a susținut că a fost răpit în 1958 de mai multe ființe mici care l-ar fi târât în ​​interiorul unui OZN, i-au tras probe de sânge și l-au dus într-o cameră unde ar fi avut relaţii intime cu o femeie aproape umană.

Ce sunt toate aceste poveşti şi relatări? Doar imaginaţia morbidă din mintea unor oameni sau chiar istorisiri reale?


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner