Oficialii lumii dau semne de disperare: discută despre o posibilă ameninţare a Pământului de către un asteroid! Ştiu ei mai multe decât vor să ne transmită?

217

asteroid impactO ştire de pe site-ul zeenews.india.com ar trebui să ne îngrijoreze? Articolul în cauza se numeşte: “Agenţiile spaţiale s-au reunit pentru a discuta despre viitoarele prăbuşiri ale asteroizilor pe Pământ” şi chiar c-ar trebui să ne lase un fior pe şira spinării! Să vedem ştirea:

Având un mandat din partea Naţiunilor Unite, agenţiile spaţiale din întreaga lume sunt pe punctul de a stabili un grup la nivel înalt pentru a ajuta la coordonarea unui răspuns global în cazul ameninţării unui asteroid care s-ar îndrepta spre Pământ. Dintre cei peste 600.000 de asteroizi cunoscuţi în sistemul nostru solar, mai mult de 10.000 de asteroizi sunt clasificaţi ca fiind Obiecte din Apropierea Pământului (NEO – “Near-Earth Objects”), întrucât orbitele lor sunt situate în apropierea orbitei noastre.

Grupul de Planificare şi Consultanţă a Misiunii Spaţiale (SMPAG – The Space Mission Planning and Advisory Group) a fost constituit de către Echipa de Acţiune 14, un forum tehnic care are un mandat din partea Comitetului Naţiunilor Unite pentru Folosirea Paşnică a Spaţiului Extraterestru (UN Committee on the Peaceful Uses of Outer Space – UNCOPUOS) pentru a dezvolta o strategie despre cum să reacţionăm la o posibilă ameninţare a unui asteroid. Acest grup va coordona cunoştinţele tehnologice ale agenţiilor pentru a recomanda eforturi specifice cu privire la ameninţările asteroizilor, inclusiv cercetare-dezvoltare de bază, măsuri de diminuare a impactului şi misiuni de deviere.

SMPAG va dezvolta, individual sau în grup, misiuni-test de interceptare a unor asteroizi, pentru a se vedea cum se poate interveni din punct de vedere tehnologic, înainte de apariţia unei ameninţări reale. Prima întâlnire are loc pe 6-7 februarie 2014 în Darmstadt (Germania), în care participă 31 de reprezentanţi din 13 agenţii spaţiale ale lumii.

P.S. Aşadar, liderii lumii au intrat în panică! De ce? Doar pentru a preveni un posibil impact cu un asteroid? Sau ei ştiu informaţii sigure? Eu cred că EI ŞTIU că în viitorul destul de apropiat un obiect ceresc se va ciocni cu Pământul. Probabil că e vorba de ani, nu de luni sau săptămâni, dar un lucru e clar: pericolul există! Prin aceste ştiri, ei încearcă să ne obişnuiască încetul cu încetul cu posibilitatea unui impact nimicitor al unui obiect ceresc cu Pământul! Mai ţineţi minte filmul “Armageddon”, din 1998, cu Bruce Willis în rolul principal? Acolo, la fel, e vorba de un asteroid care se va ciocni cu Pământul, iar pentru a preveni acest lucru, NASA trimite un grup de oameni pentru a distruge asteroidul şi a salva astfel Pământul. Credeţi că cineva şi-a imaginat aşa ceva în filmul acela? Desigur că nu. Producătorii de la Hollywood au conexiuni cu forţele oculte ce conduc această lume, iar ei, prin filmele realizate, ne introduc în subconştient anumite idei-forţă, ca aceasta, a pericolului iminent de ciocnire cu un asteroid.