Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

„Oamenii au fost creaţi de extratereştri cu miliarde de ani în urmă în afara sistemului nostru solar”, susţin oamenii de ştiinţă! Atunci, pe extratereştri cine i-a creat?


ADN extraterestruDupă o analiză cuprinzătoare, cu ajutorul oamenilor de ştiinţă – programatori, matematicieni etc. – profesorul Chang s-a întrebat dacă nu cumva „resturile ADN-ului uman” nu au fost create de un fel de „programator extraterestru”. Profesorul Chang afirmă în continuare că „Ipoteza noastră este aceea că o formă superioară de viață extraterestră a fost angajată în crearea de viață nouă pe diverse planete. Terra este doar una dintre aceste planete.”

Profesorul Chang spune că ceea ce vedem în ADN-ul nostru este un program constând din două versiuni, un cod mare și un cod de bază. El afirmă mai departe că, în mod clar, programul nu a fost scris pe Pământ (acesta fiind un lucru verificabil). Şi asta pentru că genele nu sunt suficiente pentru a explica evoluţia, trebuind să existe şi altceva în jocul vieţii.

„Fiecare formă de viaţă de pe Pământ poartă câte un cod genetic pentru „vărul” său extraterestru, iar evoluţia nu este ceea ce credem noi că ar fi”, spune profesorul Chang.

Iar acest om de ştiinţă nu e singurul care crede acest lucru. În 2013, oamenii de ştiinţă din Kazahstan au emis ipoteza că ADN-ul uman a fost codificat cu un „semnal extraterestru” de către o veche civilizaţie extraterestră. Şi atunci cercetătorii au arătat că acest cod matematic din ADN-ul uman nu poate fi explicat prin evoluţie. El este atât de ordonat, dezvăluind un ansamblu de modele matematice ale unui limbaj simbolic. Într-un cuvânt, noi trăim cu un adevărat mesaj extraterestru în noi, o adevărată semnătură pentru o civilizaţie avansată!

Aşadar, noi am fi fost creaţi în afara sistemului nostru solar cu miliarde de ani în urmă. Un mister rămâne: dacă noi am fost creaţi de extratereştri avansaţi, pe ei cine i-a creat?


Lasă un comentariu