Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

China şi Rusia îşi reunesc eforturile pentru a creea un „HAARP” uriaş – putând produce astfel cutremure artificiale, modificări ale vremii sau manipulări ale minţii umane

  •  
  •  
  •  
  •  

blankŞtirea din decembrie 2018 pentru mine este foarte îngrijorătoare. Astfel, conform site-ului sciencealert.com, China și Rusia cooperează într-un experiment controversat pentru a modifica atmosfera Pământului. Astfel, cele două ţări testează o tehnologie pentru o posibilă aplicaţie militară.

De mai multe decenii, se încearcă controlul ionosferei Pământului. Baza rusească Sura din Vasilsursk este considerată a fi prima instalație de mari dimensiuni din lume construită în acest scop. Înființată în 1981, ea a permis oamenilor de știință sovietici să manipuleze cerul ca instrument de operațiuni militare. Microundele de înaltă energie pot scoate câmpul electromagnetic din ionosferă, asemenea degetelor de pe o harpă. Acest lucru poate produce semnale radio cu frecvență foarte joasă, care pot pătrunde în sol sau apă – uneori până la adâncimi de peste 100 de metri în ocean, ceea ce a făcut posibilă comunicarea pentru submarine.

China construiește acum o unitate mai mare și mai avansată în Sanya, Hainan, cu capacitatea de a manipula ionosfera peste întreaga Mare a Chinei de Sud. Ionosfera este crucială pentru comunicațiile radio. Prin perturbarea selectivă a particulelor încărcate care alcătuiesc această parte a atmosferei superioare, oamenii de știință sau chiar guvernele ar putea, teoretic, să stimuleze sau să blocheze semnalele radio cu rază lungă de acțiune.

Aceste experimente preliminare – realizate în iunie 2018 – au avut efecte extreme. Într-unul dintre aceste experimente, zona afectată de perturbări ale ionosferei a acoperit 126.000 de kilometri pătrați. Într-un alt test, gazul ionizat din atmosferă a crescut cu 100 de grade Celsius.

Comentariu Lovendal: Aşadar, China și Rusia s-au alăturat pentru a a manipula atmosfera, cu scopul de a perturba comunicaţiile. Acest „HAARP ruso-chinez” (ca şi HAARP-ul american din Alaska) ar putea fi folosit pentru aşa-zisul „război electronic”. Există zvonuri (departe de a fi nefondate) că această tehnologie ar putea crea dezastre în masă – cutremure, modificări ale vremii -sau chiar manipulări ale minţii umane.


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal