Totul de pe Terra este controlat de fiinţe malefice non-terestre invadatoare?


Un document publicat pe un grup de Facebook specializat în conspirații și ocultism ne face câteva dezvăluiri incredibile despre adevărata putere din lumea asta. Eu doar am tradus şi adaptat documentul… voi singur vă trageţi concluziile!

* Dacă veţi săpa şi căuta şi în „gaură de şarpe”, veţi afla că Statul Ocult este deţinut şi operat de fiinţe malefice non-terestre. Da, toate autorităţile de pe Terra sunt controlate de extratereştri malefici.

* Ei folosesc tehnologia distorsiunii conştiinţei / sufletului şi au capacitatea de a manipula ADN-ul uman.

* Toate serviciile de informaţii au fost infiltrate. Aproape toate poziţiile politice de nivel înalt au fost infiltrate. Mass-media a fost şi ea, de asemenea, infiltrată.

* Sistemul de sănătate şi producţia de alimente au fost şi ele controlate.

* Dacă, de exemplu aţi vrea să preluaţi controlul asupra unei planete, aţi bate la uşă şi aţi spune: „Bună vrem să vă invadăm!” sau aţi prelua controlul asupra conducătorilor planetei, instalându-vă propria putere ierarhică în acele poziţii? Şi asta pentru că, fiind invadator, vreţi dori să preluaţi controlul asupra resurselor planetei pe care doriţi să o controlaţi.

* Controlul minţii şi tehnologia de distorsiune a ADN-ului sunt puse la lucru pe Pământ, sub formă de poluare electromagnetică, radiaţii nucleare, alimente modificate genetic, apă fluorizată, etc. Toate acestea ar trebui considerate ca fiind acte de război împotriva umanităţii.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO