EXCLUSIV! Ne ascunde Biblia conflictul dintre zeii extratereştri Enlil şi Enki? O Geneză alternativă a „primilor oameni de pe Pământ”, Adam şi Eva


Conform legendelor sumeriene, zeii Anunnaki au avut un rol extrem de important în crearea şi istoria omenirii. Au existat 3 fraţi-zei, care au fost şi rivali între ei: Enlil, Enki şi Nin-khursag. Aceasta din urmă era femeie şi, deşi era sora lui Enki, era în acelaşi timp şi soţia acestuia. În acele vremuri, relaţiile intime (în vederea procreării) între rude foarte apropiate erau fireşti.

Aceleaşi legende sumeriene ne mai spun că fraţii-zei Enki şi Nin-khursag (Isis la egipteni) i-au creat pe Atabba şi Ava („primii oameni de pe Pământ” sau Adam şi Eva, conform Bibliei).

Întorcându-ne la Biblie, Adam şi Eva, primii oameni de pe Pământ, au avut ca prime vlăstare pe Cain şi Abel, acesta din urmă fiind omorât de către fratele său, Cain. Însă, într-o lucrare a teologiei evreieşti, de origine ocultă, “Targum Pseudo-Jonathan”, ni se prezintă o altă versiune: faptul că Eva, în Grădina Edenului, a avut o relaţie adulteră cu îngerul căzut Samael sau Lucifer. În urma acestei relaţii, s-a născut Cain, care era astfel fiul lui Lucifer. Cain a avut mai mulţi moştenitori, creând astfel o rasă de oameni luciferici. După ce Abel a fost omorât, Adam şi Eva s-au împreunat din nou şi l-au avut ca fiu pe Set, creând astfel rasa “oamenilor Domnului”. Citiţi mai multe în acest articol: Adevărata istorie biblică: Cain nu a fost fiul lui Adam, ci fiul diavolului (al îngerului căzut Samael), după ce acesta a sedus-o pe Eva!

Însă, conform legendelor sumeriene, Cain ar fi rezultat din împerecherea lui Enki cu Eva, adică a bunicului cu fiica lui! Aşadar, pentru Cain, Enki era în acelaşi timp şi tată şi bunic. Nu vă mai miraţi pentru aceste legături incestuoase din acele vremuri… Se considera astfel că e cel mai bine pentru păstrarea „sângelui albastru” printre descendenţi.

Apoi, Biblia ne spune că acest Cain s-a însurat cu o femeie. Cu cine!?, când pe Pământ nu mai erau alţi oameni în afară de Adam şi Eva. E clar că nişte fragmente au fost editate sau şterse din Vechiul Testament, pentru că lipseşte o logică a naraţiunii: „După aceea a cunoscut Cain pe femeia sa şi ea, zămislind, a născut pe Enoh. Apoi a zidit Cain o cetate şi a numit-o, după numele fiului său, Enoh” (Geneza 4:17).

Textele sumeriene fac însă lumină şi în privinţa acestui subiect: soţia lui Cain o chema Luluwa, ai căror părinţi au fost Enki şi Lilith. Aşadar, Luluwa era sora sa vitregă de pe tată, Enki. Mama lui Cain, Lilith, era şi ea fiica lui Enlil, fratele lui Enki.

Ca să ne mai jucăm puţin cu genealogia anunnakiană, se pare că Enli era fiul bătrânului extraterestru Anu cu sora lui mai mică, Ki, pe când Enki era fiul aceluiaşi Anu cu sora lui mai mare, Antu.

Complicate, dar şi interesante mai sunt legendele acestea…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock