Balta blestemată de lângă Bucureşti, locul în care totul dispare pentru totdeauna. O fi acolo vreun portal către lumea demonilor!?


balta blestemataLângă Bucureşti, la doar 30 de minute distanţă de Pădurea Cernica, există o baltă blestemată, recunoscută şi temută inclusiv în prezent de localnici. Ascunsă în mijlocul pădurii Boldu-Creţeasca, balta este la prima vedere un banal ochi de apă de dimensiuni mai mult decât modeste, cu un diametru de doar cinci metri. În ciuda aparenţei obişnuite, se spune că peticul de apă este înconjurat de forţe din alte lumi şi este loc de manifestări inexplicabile.

Se spune că balta a devenit cunoscută şi în rândul vrăjitoarelor care în preajma unor sărbători importante s-ar aduna în jurul bălţii. Se pare că orice vraja, blestem sau dezlegare spuse pe malul acestei bălţi se îndeplineşti negreşit. Unii localnici ar fi văzut în jurul acestei bălţi mai multe fenomene caudate, precum fulgere sau furtuni iscate din senin. Totodată, se spune că o mulţime de animale refuză să bea apă de aici, preferând să moară de sete în loc să guste apa din baltă.

Balta pare a fi o poartă către o altă lume, pentru că, deşi nu este mai adâncă de 1,5 metri, orice arunci în apă dispare pentru totdeauna. Se spune că oamenii au aruncat o dată în apă un bolovan greu de 20 de kilograme, care a fost „înghiţit” complet în doar două săptămâni.

Surse: jurnalul.ro si adevarul.ro

P.S. Acum să vă spun şi punctul meu de vedere. Eu cred că în lume există portaluri („porţi stelare”) către alte sisteme solare, galaxii sau universuri paralele. Aceste portaluri pot apare oriunde… De exemplu, în Chile există un portal denumit „Aramu Muru” (sau “Poarta Zeilor”), căci legendele locale vorbesc despre oameni care dispar prin ușă, dar şi de vedenii ciudate, cum ar fi bărbați înalți, care sunt însoțiţi de bile strălucitoare de lumină, şi care trec pur şi simplu prin uşă (citiţi mai multe în acest articol: Misterul porţii magice de la Aramu Muru, din Peru. N-ar fi fost exclus ca, în urmă cu mii de ani, incaşii să fi realizat călătorii magice interstelare sau în alte dimensiuni, cu ajutorul acestei “porţi a zeilor”!). La fel, şi în balta blestemată de lângă Bucureşti trebuie să existe un portal către altă lume, poate către lumea demonilor…

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO