După analiza a 333 de cazuri de întâlniri de gradul III cu extratereştrii, un expert brazilian ne dezvăluie misterele fiinţelor din celelalte lumi…

2993

Cercetătorul brazilian Jader Pereira, până la sfârșitul anului 1970 a studiat în amănunțime 333 de cazuri presupuse de întâlniri cu ființe coborâte din OZN-uri, în urma cărora a concluzionat:

* Aproape în totalitate, au o structură fizică umanoidă, adică: sunt ființe bipede, cu poziție verticală, au două brațe cu extremități ce pot apuca, au ochi, nas, gură și urechi foarte apropiate de cap. Înălțimea corpului este cuprinsă între 80 cm și aproximativ… 3 metri.

* Pielea lor poate fi netedă, zbârcită, albă, neagră, verzuie sau roșcată, părul lor este lung sau scurt, uneori nu-l au deloc.

* Mersul pare să fie normal pentru unii dintre subiecți, în timp ce pentru alții – este anevoios, poate datorită gravitaţiei diferite.

* Jumătate dintre vizitatori se deplasează pe suprafața terestră fără salopete sau costume spațiale prevăzute cu aparate de respirat, cealaltă jumătate este echipată asemănător astronauților noștri.

* Majoritatea ocupanților de nave extraterestre sunt dotați cu instrumente ofensive-defensive, de formă tubulară sau sferică, ce emit raze de lumină solida, radiații ori chiar gaze.

* Comunicarea cu pământenii se face, în general, în limba martorilor, rareori încercând comunicarea folosind limba proprie. Contactele se fac, în cele mai multe cazuri, mental, fapt ce indica o capacitate sau tehnică rafinată de transmitere telepatică.

* Cazurile de monștri ciudați care au atacat pământeni în mod bestial sunt extrem de rare.