Site de secrete, stiinta si metafizica

Iisus Hristos a apărut pe un stâlp de telefon din America

21 9

Iisus pe stalpul de telefonO imagine a lui Iisus Hristos pe cruce a fost observată într-un stâlp de telefon, acoperit de lujeri, şi care se află în apropierea unei şosele din Louisiana (SUA), anunţă cotidianul britanic The Telegraph.

Rickey Navarre, unul din primii care au observat această ciudăţenie, a declarat postului de televiziune local KPLC: “Pur şi simplu mi-a atras privirea. Mi-am spus că ea sigur arată ca o imagine cu Iisus, ce atârnă de un stâlp de telegraf. Poate că El doreşte să ne spună ceva de genul: ‘Vă veghez. Vă voi răspunde la rugăciunile voastre’ “.

În schimb, oficialităţile locale n-au împărtăşit fervoarea religioasă a unor locuitori din zonă, spunând că totul este doar rezultatul hazardului. În plus, lujerii se apropiau prea tare de firele de înaltă tensiune, aşa că au fost deja marcaţi pentru a fi tăiaţi. Mai exista şi riscul ca vreo persoană fanatică religioasă să fi dorit să se fi urcat pe stâlp pentru a atinge lujerii şi astfel putându-se chiar electrocuta. Mike Heinen, manager la o firmă locală de distribuţie electricitate, a declarat că firma ce o reprezintă va tăia imediat aceşti lujeri, căci “Iisus trebuie căutat la biserică”, şi nu pe stâlpii de telefon.

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie