„Starseeds” sau „Seminţele stelare”: motivul ascuns pentru care unii oameni cred că sunt extratereștri ce trăiesc în această viaţă pe Pământ


Există o credință tot mai mare în rândul unor oameni care nu se simt că ar face parte din această lume, ci mai degrabă sunt ființe extraterestre care au ales să se încarneze pe Pământ. Acești indivizi sunt denumiti în mod obișnuit „star seeds” / „semințe stelare”. În acest articol, vom explora conceptul de „semințe stelare” și motivele pentru care unii oameni cred că sunt aşa ceva.

„Semințele stelare” sunt indivizi care cred că au trăit vieți anterioare pe alte planete sau galaxii înainte de a veni pe Pământ. Ele au un sentiment de dor de casă pentru vieţile lor anterioare și au adesea un sentiment profund al scopului despre care cred că este legat de originile lor extraterestre. Unele „semințe stelare” cred că au fost trimise pe Pământ cu o misiune de a ajuta umanitatea să evolueze și să urce la un nivel superior de conștiință.

Unul dintre principalele motive pentru care unii oameni cred că sunt „semințe stelare” este sentimentul de a nu aparține Pământului. „Semințele stelare” se simt adesea ca niște străini, fiind incapabile să se conecteze cu societatea de masă și cu valorile acesteia. Ele pot lupta cu sentimentele de singurătate și izolare și au un sentiment profund de dor pentru un loc pe care nu îl pot identifica.

Un alt motiv pentru care unii indivizi cred că sunt „semințe stelare” este un sentiment de trezire spirituală sau o „amintire” a vieților anterioare. Ele pot experimenta vise vii sau viziuni asupra altor lumi și galaxii sau au o intuiție puternică că au trăit mai multe vieți. Aceste experiențe pot fi foarte puternice și transformatoare, determinând individul să caute informații și comunități în jurul conceptului de „semințe stelare”.

„Semințele stelare” raportează adesea că simt o conexiune puternică cu natura și Cosmosul și pot avea o înțelegere înnăscută a interconexiunii tuturor lucrurilor. Ele pot avea, de asemenea, abilități psihice sau intuitive, pe care le atribuie originilor lor extraterestre. Este important de remarcat faptul că acest concept de „semințe stelare” nu este universal acceptat și nu există dovezi științifice care să susțină ideea că indivizii pot fi de origine extraterestră. Cu toate acestea, pentru cei care cred că sunt „semințe stelare”, conceptul poate fi o sursă puternică de validare și conexiune cu o comunitate de indivizi care au aceleași idei.

În concluzie, „semințele stelare” sunt indivizi care cred că sunt ființe extraterestre care locuiesc pe Pământ. Ele pot simți un sens al scopului sau misiunii legate de originile lor și, adesea, se luptă cu sentimente de singurătate și lipsa de conexiune cu societatea de masă. În timp ce conceptul de „semințe stelare” nu este universal acceptat, acesta poate fi o sursă puternică de validare și comunitate pentru cei care se identifică ca atare.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO